• Få hjälp att komma igång!
    Ring: 020-40 20 40

Blogg

S vill utöka t-bana mellan Hjulsta och Barkarby

Mellan 2018-2024 planeras den nya gula och blåa linjen byggas ut. Nu vill socialdemokraterna även se Stockholms tunnelbanan förlängas mellan Hjulsta och Barkarby.

Låt inte bostadskön skrämma dig

Att stå i bostadskön har länge varit en skräckhistoria som många väljer att inte ge sig in i. I en krönika för DN berättar privatekonomen Maria Crofts om hur du ska tackla bostadskön.

Nybyggda hyresrätter - en saga i snigelfart

I hela Sverige skriks det efter hyresrätter och produktionen går minst sagt långsamt. SCB rapporterar ny statistik på färdigställda lägenheter mellan 2006-2016 och det är inga upplyftande siffror.

Fortsatt kritik mot Stureplanerna

Kulturmiljöutskottet ställer sig kritiska för de så kallade Stureplanern. Istället trycker utskottet på att byggnaderna ska bevaras i det skick dem är.

Fem inredningstips för hösten 2017

Hösten 2017 kantas av mörka toner, detaljer med vintageprägel och mjuka textilier. Här tipsar vi om fem inredningstips som vi anser att du ska satsa på.

Vi söker serviceinriktad handläggare!

Lägenhetsbyte.se söker nu en handläggare till vår tjänst Avtalsassistenten. Har du arbeta med service, van att bemöta olika typer av människor, lätt för att sätta dig in i nya system och tycker om att jobba i ett högt tempo, då kanske du är den vi söker!

Flytta isär med barn

Att separera kan vara krävande för hela familjen. Många frågor dyker upp; hur säger vi det till barnen, vem ska flytta ut och hur gör vi i fortsättningen?

Uppdaterat utseende för annonssidor på mobilen

Aktivitet, seriositet och tydlighet är alla viktiga ingredienser för ett lyckat lägenhetsbyte. Med det i åtanke har vi gjort om mobilens annonssida