• Få hjälp att komma igång!
    Ring: 020-40 20 40

Blogg

Så förbereder du dina barn för flytt

Att flytta väcker många känslor och för ett barn kan en flytt innebära stora förändringar, men det finns saker du som förälder kan göra för att underlätta.

Att städa – helt poänglöst?

Sticker det i ögonen när sängen inte är bäddad eller när halvdruckna kaffekoppar står framme? Ny forskning visar att städning är slöseri med tid samt stökigt kan leda till kreativitet.

Moderaterna vill lätta på hyresreglering

Hyresregleringar är regleringar av avtalsfrihet på bostadsmarknaden, detta innebär att hyresnivån inte får sättas fritt. Moderaternas har nu beslutat att arbeta för en mindre reglerat hyressättningssystem.

S vill utöka t-bana mellan Hjulsta och Barkarby

Mellan 2018-2024 planeras den nya gula och blåa linjen byggas ut. Nu vill socialdemokraterna även se Stockholms tunnelbanan förlängas mellan Hjulsta och Barkarby.

Låt inte bostadskön skrämma dig

Att stå i bostadskön har länge varit en skräckhistoria som många väljer att inte ge sig in i. I en krönika för DN berättar privatekonomen Maria Crofts om hur du ska tackla bostadskön.

Nybyggda hyresrätter - en saga i snigelfart

I hela Sverige skriks det efter hyresrätter och produktionen går minst sagt långsamt. SCB rapporterar ny statistik på färdigställda lägenheter mellan 2006-2016 och det är inga upplyftande siffror.

Fortsatt kritik mot Stureplanerna

Kulturmiljöutskottet ställer sig kritiska för de så kallade Stureplanern. Istället trycker utskottet på att byggnaderna ska bevaras i det skick dem är.

Fem inredningstips för hösten 2017

Hösten 2017 kantas av mörka toner, detaljer med vintageprägel och mjuka textilier. Här tipsar vi om fem inredningstips som vi anser att du ska satsa på.