• Få hjälp att komma igång!
    Ring: 020-40 20 40

Blogg

Tålamod som Kristin

Sjung om studentens lyckliga dagar, med andra ord; billig öl, nudlar och pluggstress inför tentor. Kristins från Lysekil började sin resa på hyresmarknaden när hon av en slump fick ta över ett förstahandskontrakt när hon pluggade i Lund.

Patrics jakt på det nya hemmet

En vanlig anledning till att folk vill byta lägenhet genom Lägenhetsbyte.se är att de har varit i en relation som tyvärr har tagit slut. För Patric blev uppgörelsen med ex-flickvännen en chans att få flytta Berzeliigatan i centrala Göteborg.

Tur och retur, Linköping-Oslo

Norge är känt för sina fjordar, TV-serien SKAM och ett populärt resemål för unga svenskar som vill jobba och pröva lyckan. Sofia och sambon Edin är två av dessa unga svenskar som började sin resa tillsammans med en flytt till Oslo.

“Vi är enormt tacksamma över den här möjligheten”

Att flytta från större till mindre är inte alltid det värsta alternativet. Tommy och sambon Karolina valde att flytta in i en etta med lägre hyra för att ha råd längre fram att skaffa en bostadsrätt.

Från större till mindre

Är ett större boende alltid bättre än ett mindre? Istället för att ha ett extra rum började Sara sin jakt på en lägenhet med balkong och på första visningen hittade hon den perfekta lägenheten.

“Denna typ av brottslighet orsakar stor skada”

För några veckor sedan återberättade vi på Lägenhetsbyte.se en granskning av hyresmarknaden utförd av Aftonbladet. I rapporten bevisades stora problem med skenbyten och hur samhällstopparna fuskar till sig stora lägenheter i Stockholms innerstad.

Började med ett rött gem

Många av användarna på Lägenhetsbyte.se har påbörjat sina resor i mindre lägenheter utanför stan. Genom att byta lägenhet ett par gånger har de lyckats hamna i sina drömlägenheter på adressen värd att bara fantisera om.

Inred din balkong

Chansen att få sitta på balkongen med ett glas rosé, njuta av sommarsolen eller ta en snabb tupplur är det många svenskar längtar efter under den kalla vintern.