• Få hjälp att komma igång!
    Ring: 020-40 20 40

Blogg

En omvänd Robin Hood-saga

I en granskning utförd av Aftonbladet framkommer det nya siffror som bevisar fusk i bostadskön, skenbyten och hur gräddhyllan glider på räkmackor i bostadskön. Här återberättar vi några siffror i från granskningen.

Maja - Från Huddinge till Östermalm

Sedan 2010 har Maja och hennes familj bott och jobbat i Huddinge, men hela tiden längtat efter att komma närmare Norrtälje och Majas. Nu har drömmen äntligen gått i uppfyllelse.

Är alla anledningar ok?

För att hyresvärden ska kunna godkänna ett byte behövs det minst ett beaktansvärt skäl. I denna infografik listar vi de fyra vanligaste skälen till att byta.

Skapa din egna tavelvägg

Har du en stor vägg i din lägenhet, och känner att den saknar något? Att sätta upp en snygg tavelvägg är ett utmärkt sätt att sätta din personliga prägel i lägenheten.

Socialdemokraterna vill införa lågtrafiksbiljetter

Varje dag reser 786 000 resenärer i Stockholms kollektivtrafik. Nu vill Socialdemokraterna införa lågtrafiksbiljetter med ett reducerat pris för folk som inte reser under rusningstrafik.

Fler klimatsmarta lägenheter för ungdomar

Ett viktigt faktum i livet kan vara att ha sitt egna boende. Att som ung vuxen flytta till en ungdomslägenhet kan vara ett perfekt första steg när föräldrahemmet ska lämnas.

Att flytta för studier

Perioden som student kan samtidigt vara den roligaste tiden i livet med spex, kvalborg och nationshäng. Här tipsar vi dig hur du hittar hem i studentstäderna.

Från Argentina till Göteborg

När Emmie efter studenten valde att jobba på en turistort i Grekland, visste hon inte att hon skulle träffa sitt livs kärlek; en argentinare vid namn Diego.