Har din lägenhet ett gammalt badrum - så blir det som nytt

1521203606055-rsz_charles-deluvio-456791-unsplash.jpg 110.74 KB


Bor du i en hyresrätt med ett äldre badrum som känns ofräscht så kanske inte renoveringen är ett alternativ, men det finns hopp. Här kommer de bästa tipsen för ett skinande badrum.


Fogarna längs badkar och dusch är svarta

Det här är ett vanligt förekommande problem. Det som hänt här är att det varma vattnet bildat mögel, men lösningen är enkel. Lägg på 24% ättika och låt verka i någon timme och använd sedan en tandborste eller en trasa och gnugga rent. Resultatet blir häpnadsväckande.


Toaletten är gul och trist

Även här är ättika lösningen, men denna gång ska det stå under en längre tid. Häll ättika i din toalett och låt detta stå över natten och använd därefter toalettborsten och gnugga rent på morgonen.


Rengör klinkersgolv

Här måste du besöka en färgbutik och köpa en speciell sorts rengöring för klinkers och kakel. Det är det dock värt – passa även på att skaffa polish för det där skinande resultatet.


Spegeln immar igen hela tiden

Här är lösningen aningen märklig. Börja med att rengöra spegeln med glasputs och skrapa. Gnid därefter in raklödder och torka rent. Efter detta kan du duscha precis hur varmt du vill utan att det immar.


Duschkabinen är full av beläggningar

Även här fungerar ättika alldeles perfekt. Fyll en vanliga sprayflaska och spruta sedan på över området. Ta därefter en blöt svamp och gnugga till dess att du kan se ut genom glaset.


Rengör kaklet på väggarna

Här kan du återigen förlita dig på ättika och även denna gång använda dig av sprayflaskan. Applicera på de berörda områdena och torka rent med en blöt trasa eller svamp.

Är detta inget för dig så kan du byta till en lägenhet med nytt badrum. Låt oss hjälpa dig! Lägg in en annons om byte redan idag!