• Få hjälp att komma igång!
    Ring: 020-40 20 40

Lägenhetsbyte.se är en toppenidé

byte-caroline-675x400.jpg 46.39 KB

Vad som är viktigt för just en själv när man ska byta lägenhet varierar såklart. Kraven man har på sitt boende kan även ändras i takt med att livet förändras. Caroline som annonserat om byte hos oss på Lägenhetsbyte.se delar här med sig till oss om sitt byte.

- För mig tog det bara 4 månader att hitta ett lämpligt byte som passar mig och mina behov. Jag bytte från en etta på 33 kvm belägen i centrala Sundbyberg till en nyproducerad större etta på 44 kvm i nya Barkarbystaden. En ljus och fin lägenhet på andra våningen.


Det kändes viktigt för mig att få flytta till en lite nyare lägenhet som var större än den lilla etta jag bodde. Jag ville även gärna bo högre upp i huset då jag bodde på bottenvåning innan, säger Caroline.

- Jag tycker att Lägenhetsbyte.se är en helt suverän sajt. Det är många hyresvärdar som inte har någon intern byteskö. Jag som startade i en liten etta av äldre slag hade inte haft en chans till byte om inte Lägenhetsbyte.se fanns. Jag hörde talas om Lägenhetsbyte.se då jag såg tv-reklamen och tänkte att det var en toppenidé.

- Det kändes viktigt för mig att få flytta till en lite nyare lägenhet som var större än den lilla etta jag bodde. Jag ville även gärna bo högre upp i huset då jag bodde på bottenvåning innan. Allt det fick jag!

Vad känns viktigt för dig? Vilka kriterier önskar du för ditt byte, fyll i dem på sidan Sök annonser och se vad du får för matchningar.