• Få hjälp att komma igång!
    Ring: 020-40 20 40

Större på söder för Magnus med familj

storre-pa-soder-for-magnus-med-familj-675x400.jpg 23.11 KB
För Magnus, som precis bytt lägenhet en andra gången, finns det stora fördelar med att hyra lägenhet.
- Att bo i en hyresrätt har sina fördelar, särskilt i en stad som Stockholm där bostadsmarknaden är överhettad. Man slipper oroa sig för eventuella räntehöjningar och andra osäkerhetsfaktorer.

Bra funktioner och användarvänlighet

Något som vi på Lägnhetsbyte.se ser och som verkligen gläder oss är att många annonsörer väljer att komma tillbaka till oss. För annonsören Magnus är det andra bytet.

- Lägenheten vi lämnade fick jag också via Lägenhetsbyte.se, det här är andra gången jag lyckas med ett lägenhetsbyte. Jag gillar Lägenhetsbyte.se eftersom det görs ständiga förbättringar av funktioner och användarvänlighet, berättar Magnus

Från Söder till Söder

Magnus berättar om hur familjens senaste byte har sett ut. 
- Vi bodde i två rum och kök, 56 kvm på Södermalm i Stockholm. Lägenheten som vi bytte till är en trea på 70 kvm, också den på Södermalm. Vi trivdes på Söder så vi ville gärna stanna där men behövde större eftersom vi har två barn. 

Hur lång tid det tar att byta lägenhet varierar. Allt beror på vad man har för krav och önskemål och hur engagerad man är i sitt lägenhetsbyte.
- Chanserna att hitta ett bra byte ökar om du är aktiv och söker kontakt med intressanta objekt. För oss tog det två år att hitta vårt senaste byte från det att vi lade in annons. Sedan tog det två och en halv månad från det att vi lämnade in bytesansökan tills vi kunde flytta. 

Vi på Lägenhetsbyte.se önskar Magnus och hans familj all lycka i sin nya lägenhet och välkomnar dem tillbaka med öppen famn om de vill byta lägenhet igen.