• Få hjälp att komma igång!
    Ring: 08-22 00 90

“Jag är extremt nöjd med Lägenhetsbyte.se, det är klockrent!”

julian.jpg 168.59 KB

Att flytta ihop är ett stort steg för många par. Första gemensamma hemmet är speciellt, många goda minnen och historier skapas här. Men för alla par blir det inte goda minnen och när det är dags att gå vidare kan Lägenhetsbyte.se hjälpa en på vägen.

Julian har gjort ett byte tidigare. Även om jakten på det nya hemmet för han och ex-flickvännen höll på i ett helt år, hittade de till slut hem och hamnade mitt i centrala Göteborg.

“Vi ville ha en större lägenhet i stan och tjejen som bodde i lägenheten ville komma ner i kostnad. Jag var så nöjd att gå ifrån en tvåa i Mölndal till en tvåa precis utanför Liseberg. Processen var väldigt simpel, inga konstigheter med husvärdarna och enkla pappersarbeten.”

Igång igen med nytt byte

Tråkigt nog tog relationen slut och nu är Julian och ex-flickvännen på gång igen att leta nya hem. Den här gången är de på jakt efter två ettor i utbyte mot deras tvåa och självklart återvänder de till Lägenhetsbyte.se. 

“Är man aktiv lockar man in många och då går det väldigt snabbt. Vår annons har varit upp i några dagar och har redan fått napp. Det känns kalas!”

Lita inte på bilderna och gå på visning

Många av de bilder som läggs upp på Lägenhetsbyte.se tas med mobilkameran och får inte alltid med det unika i hemmet. Julian tipsar att lägga lite extra kärlek på bilderna och vara tydlig i informationen om vad en är ute efter. 

“Skriv tydligt vad det är ni söker. Vi var lite otydliga i vår första annons och fick ganska konstiga kommentarer. Om du är uppe i ett byte så tycker jag att man ska skriva det, då dumpar det inte in massa mail om och människor blir inte sura.” 

“Överlag är jag extremt nöjd med Lägenhetsbyte.se, det är klockrent!”
Vi på Lägenhetsbyte.se önskar Julian lycka till i jakten på sitt nya hem.

Vill du veta mer om hur du kan ta perfekta bilder? Läs vårt inlägg om hur du fotar din lägenhet.