Det här är människorna bakom Lägenhetsbyte.se

Bilddetta.jpg 443.7 KB

På Lägenhetsbyte.se är vi ett gäng motiverade medarbetare som brinner för att ge våra medlemmar en fantastisk upplevelse under sin tid hos oss. Från registrering till att de hittar sitt drömbyte. Att hjälpa människor hitta sitt perfekta byte och därmed öka deras livskvalitet är vår största drivkraft. 


Lägenhetsbyte.se grundades för 14 år sedan av tre drivna entreprenörer som brinner för att göra det enkelt för människor att byta bostad. Idag består Lägenhetsbyte.se av tre avdelningar, alla lika dedikerade till just sitt arbete och sina arbetsuppgifter, där alla fyller en viktig funktion för strävan mot att vara det självklara valet för människor som behöver byta bostad. 

Hösten 2018 blir ett spännande år på Lägenhetsbyte.se. Vi kommer att lägga stort fokus på vad vi kan förbättra för våra användare. Jag ser verkligen fram emot att djupdyka i våra medlemmars feedback, önskemål och upplevelse av tjänsten.”
-Susanne, Operativ chefKundservice
Våra duktiga medarbetare på kundserviceavdelningen har alla gedigen erfarenhet av att byta lägenhet. De finns tillgängliga för våra medlemmar och svarar på frågor om allt från hur ett lägenhetsbyte går till, till hur man registrerar sig. Vi önskar att du som medlem känner att du alltid är välkommen att höra av dig. Det finns inga dumma frågor. Man kan kontakta oss via telefon, e-post eller chatta med oss.

Att dagligen få komma i kontakt med våra medlemmar och få äran att faktiskt hjälpa dem byta boende fyller mina arbetsdagar med glädje”
-Ewa, KundtjänstmedarbetareUtveckling
Vi har ett dedikerat utvecklingsteam som fokuserar på att förbättra den befintliga tjänsten och ta fram och implementera nya lösningar för att underlätta för annonsörer att hitta sitt drömbyte. För de fall där något strular så åtgärdas det snabbt och effektivt av någon av de duktiga utvecklarna i teamet. 
Teamet är också lyhörda för önskemål och feedback från våra annonsörer genom regelbundna avstämningar med annonsörer och kundservice.

Det är jättekul att få jobba på ett ställe där innovation står i fokus och att kunna utveckla tjänster som faktiskt hjälper andra människor på riktigt.”
-Ricard, Lead Frontend DeveloperMarknad
För att tjänsten ska vara så bra som möjligt och för att du som medlem ska ha så många alternativ för byten som möjligt så är det viktigt att vi når ut till så många människor som möjligt. Livet är föränderligt och vår marknadsavdelnings största drivkraft är att alla människor ska veta att det faktiskt är möjligt att byta boende när behovet uppstår. 

“Genom att nå rätt person, vid rätt tillfälle med rätt budskap får vi fler nöjda kunder som lyckas med sina bostadsbyten, vilket är vår drivkraft och målsättning." 
-Linda, Marknadsansvarig