• Få hjälp att komma igång!
    Ring: 020-40 20 40

Det lönar sig att vara aktiv och engagerad

ml.jpg 723.11 KB

För Marie-Louise tog det inte mer än ca 1 månad att hitta ett passande byte. Här berättar hon själv vad hon bytte från och till. Vi får också ta del av hennes bästa tips för att lyckas hitta drömbytet på Lägenhetsbyte.se.

–Jag bytte från en stor trea på ca 90 kvm till en lite två på 60 kvm i samma område, Vasastan i centrala Stockholm.
Lägenhetsbyte.se är en professionell och seriös sajt. Jag fick svar och återkoppling snabbt på mina förfrågningar från andra engagerade, seriösa och aktiva medlemmar.

Fler än hälften av våra annonsörer använder sin mobiltelefon för att administrera sin annons. Det finns en app att ladda ner från Appstore och Google Play.
–Att sajten är kompatibel på mobilen utan att man behöver ladda ner appen upplevde jag som väldigt positivt, det gör det enkelt och smidigt att logga in på sin annons.

Det här är Marie-Louise bästa bästa tips för att snabbt hitta rätt byte:
–Ta klara och bra bilder på  lägenheten. Städa gärna undan personliga saker så att lägenheten ger ett positivt och rent intryck.
–Lägg också ner lite tid på din annonsbeskrivning, med en tydlig beskrivning av vad man är ute efter för att undvika förslag som inte passar in med det som är intressant för just dig.
–Ge alltid snabb återkoppling till andra annonsörer som hör av sig, även om du inte är intresserad av att byta till deras lägenhet. Är man seriöst engagerad i sitt byte så var aktiv på sajten, det lönar sig!


Lägg in en annons du också, ditt byte finns runt hörnet!

Du är välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har frågor om annonsering eller lägenhetsbyten.