• Få hjälp att komma igång!
    Ring: 08-22 00 90

Patrics jakt på det nya hemmet

patric-675x400.jpg 31.55 KB

Göteborg, Lilla London eller Nya Amsterdam; kärt barn har många namn. För Patric är Göteborg hemma och när det var dags att flytta hemifrån blev Vågmästarplatsen hans och flickvännens första egna lägenhet. 
– Vi bodde i andra hand tidigare och jag fick sedan ett förstahandskontrakt genom Boplats. Då valde vi den tillsammans och den passade bådas behov, berättar Patric. 

När kärleken flyttar ut

Att flytta ihop kan vara ett stort steg. För många är det ett beslut som kommer avgöra hela livet och för andra varar det kort. Patric och hans tjej bodde tillsammans under sex månader innan de beslöt sig för att gå skilda vägar. 

Eftersom bara Patric stod på kontraktet blev det svårt att betala en hyra som var menad för två. Under en tid visste han inte vad han skulle göra, men då tipsade hans bror om något som han precis hade gått igenom. 
– Det var min bror som rekommenderade Lägenhetsbyte.se. Han har sin lägenhet i Frölunda och genom ett triangelbyte har han lyckats få en grym lägenhet på Berzeliigatan.

Tre månaders jakt på det nya hemmet

I april 2017 påbörjade Patric sin jakt på nya hemmet och tre månader senare landade han sin drömlägenhet i Johanneberg. Lägenhetsbyte.se var enligt Patric enkelt och smidigt. 
– Det blev lättare med Lägenhetsbyte där man kunde bara trycka ja och nej, berättar Patric. 

Att vara aktiv och lägga upp relevanta bilder i sin annons är den avgörande faktorn för att ett byte ska gå snabbt enligt Patric. 
– Lägg tid på Lägenhetsbyte.se och visa att du vill byta, tipsar han. 

Vi på Lägenhetsbyte.se önskar Patric lycka till i sitt nya hem.

Lägg in en annons du också, ditt nästa boende finns alldeles runt hörnet.