• Få hjälp att komma igång!
    Ring: 08-22 00 90

Skapa yta när familjen växer

1511969591476-compactliving-1.jpg 47.53 KB

Att familjen växer behöver inte nödvändigtvis betyda att familjen måste ut på jakt efter ett nytt hem. “Compact living” är ett gammalt begrepp som handlar om hur du med lite trix och fix kan få ut mer av varje kvadratmeter i hemmet. Här är några av våra tips:

Upp på väggarna

Har du högt i tak? Utnyttja det! Köp skåp som kan skruvas upp högt upp på väggen, det ger mer golvyta och under skåpen kan en säng eller ett skrivbord stå.

Göm det under sängen

Det finns fler saker du kan göra under sängen än att gömma dig. Ytan är perfekt för förvaring av diverse grejer. Lådor med hjul kan bli den nya garderoben eller, om barnen delar rum, varför inte en extrasäng som kan rullas in under sängen.   

Inred långsiktigt

Fick du som barn en för stor tröja av farmor och fick därefter höra; “du växer in i den”? Likt den för stora tröjan, så är det smart att tänka långsiktigt med barnens sovrum. Barns fysik utvecklas snabbt ända upp i tolvårsåldern. Investera istället i möbler som inte behövs bytas ut så ofta.

Ibland kan man göra magi med ytan man har och ibland behöver man byta till sig något större. På Lägenhetsbyte.se byter familjer varje dag lägenhet med varandra. Vill du också byta lägenhet, skapa din annons idag!

Är du intresserad att göra om i din hyresrätt, men vet inte vad du får göra? Läs vårt tidigare inlägg om vilka förändringar du får göra i din hyresrätt.