• Få hjälp att komma igång!
    Ring: 08-22 00 90

Theréses smidiga triangelbyte

therese.jpg 225.67 KB
En vanlig anledning till att använda Lägenhetsbyte är att man har fått jobb i en ny stad. När Therése fick sitt nya jobberbjudande var det Lägenhetsbyte.se hon vände sig till och det dröjde inte länge innan hon fick napp på ett nytt hem. 

“ - När jag la in min annons fick jag svar direkt. Det var en kille i Göteborg som skulle flytta till Linköping och en annan kille i Linköping som ville flytta till min lägenhet i Växjö. Allt gick jättebra och jag var den sista som accepterade bytet i kedjan”. 

Viktigt att vara flexibel

Eftersom Therése och de andra ville ha ett snabbt byte blev det viktigt att planera, fixa alla papper till hyresvärdarna och vara flexibla.
“ - Han i Linköping magasinerade alla sina grejer för att den andra skulle kunna flytta in snabbare och sen kunde jag snabbt flytta in i hans lägenhet. Han som magasinerade bodde hos sin flickvän under tiden, så han var inte hemlös”, berättar Therése.

En bra och smidig tjänst

Det här var Theréses första byte och första gången hon använde Lägenhetsbyte.se. Hon berättar att hon gillade det stora utbudet och de olika tilläggstjänsterna.
“ - Alla är samlade på en och samma plats, det känns säkert och tryggt. Lägenhetsbyte erbjuder dessutom en massa tilläggstjänster som man kan använda. Mycket smidigt och bra struktur kände jag”

Vi på Lägenhetsbyte önskar Therése lycka till med både hennes nya jobb och nya hem.

Vill du läsa mer om våra tilläggstjänster, ta och spana in vår senaste Avtalsassistenten