• Få hjälp att komma igång!
  Ring: 08-22 00 90

Södermalm, Stockholm

Brännkyrkagatan 86

 • Hyra 5 920 kr/mån
 • Storlek 1 rum / 40 m2
 • Våning 1 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 575541
 • Beskrivning

  BESKRIVNING

  Haft strul med min förra annons så har därför behövt lägga in den igen. Det är denna som gäller. Så var du intresserad av förra så klicka gärna "Ja" igen. Tack på förhand.

  Välkommen till min superfina 1rok , sekelskifte i gårdshus. Bra värd som åtgärdar saker snabbt och utan problem. 280cm i takhöjd 38 kvm. Perfekt planerad på den ytan. Tyst lägenhet med fönster upp till tak. Helt total nyrenoverad lägenhet 2016 och superfräsch. Nya isolerade fönster. Golvvärme badrum och handduksvärmare med helkaklat vitt kakel. Plats för tvättmaskin. Riktigt litet fint nytt kök vita luckor och ljusgrått kakel. Sittplats för 3 personer. Avfallskvarn, ny diskmaskin, inbygg miko. Alla väggar vita och parkett i hela lägenheten förutom mörkgrå klinker i del av hall som har tre st garderober 60 cm. Jag har en som ytterkläder/städskåp. Fantastiska innerdörrar, isolerade fönster och lugna grannar. Jag har en 140 cm bred säng. Ljus lägenhet med sol som når in på sommarhalvåret. Plats för solig individuell uteplats på innergård som många möblerar upp på sommarhalvåret. Eller gå en minut till Skinnarviksparken med glasskiosk med jättegod glass och gott om plats för solhäng. Bra tvättstuga. Förutom vanligt hushållsavfall finns just nu även papper glas och grovsopor på gården. Det är bara ca 50 steg från porten till T-banan Zinkensdamm och en Coop-affär rakt över korsningen med post. Jätte smidigt. Systembolaget hittar du 5 minuters gång eller så åker du en station till Hornstulls-centrum eller två till Liljeholmens-centrum. Buss 66 utanför porten tar dig till nytorget på 10 min eller 4 till Fridhemsplan.

  Perfekt byte är med någon som också har en äldre sekelskifte med renoverat badrum och fint kök och som ej vill byta standard eller flytta från Södermalm, men vill komma ner i hyran och få en totalrenoverad lägenhet till rimlig månadskostnad som inte har skenat iväg. Jag trivs superbra men måste ha större. För rätt lägenhet och smidigt byte, kan jag lämna kvar soffan (2016) och tvättmaskinen (2016). Skriv gärna till mig om ni vill se min lägenhet och tycker att den verkar intressant. Jag har full förståelse om vissa ej svarar på mina medelanden eller bara är med här för att se vad man kan få eller väntar länge på den rätta lägenheten. Dock hoppas jag på ett byte före sommaren 2019. Jag är inte intresserad av något utanför tull om det ej är i sekelskiftes hus och minst 3 rok.

  Ev. finness en till 1 rok på södermalm med solig balkong. Då båda mot stor 3 rok eller större på södermalm.

  Att förtydliga. Att vissa min lägenhet eller gå på visning gör jag gärna när alla i kedjan klickat i "Ja" och alla i bytet visar aktivt intresse. Eller när min eller någons lägenhet figurerar i flera visningskombinationer. Samt att jag bestämmer själv hur och när jag går in på LB samt vilka jag väljer att klicka ja eller nej eller bara låter vara. Jag är enbart intresserad av lägenheter innan tull. E. Hammarby sjöstad då med riktig balkong.

  Allt gott.

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 2 rum / 50 m2
 • Max hyra 10 000 kr
 • Områden
  Stockholm

  Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala

Antal annonsbesökare: 3 492
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Örgryte, Göteborg
11518 kr/mån
3 rum, 104 m², 4 tr
Huddinge
2876 kr/mån
1 rum, 20 m², BV
Bromma
4500 kr/mån
1 rum, 26 m², 4 tr
Eriksberg, Göteborg
10000 kr/mån
3 rum, 80 m², 5 tr
Vill du synas här?