• Få hjälp att komma igång!
  Ring: 08-22 00 90

Kirseberg, Malmö

Vattenverksvägen 4

 • Hyra 9 500 kr/mån
 • Storlek 3 rum / 69 m2
 • Våning 3 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 588767
 • Faciliteter Balkong/terrass, Hiss, Badkar
 • Beskrivning

  Genomgående, härlig lägenhet med öppen planlösning.
  Från vardagsrum och kök är det utsikt mot Kirsebergs vattentorn och Garnisonsparken. Trots att denna sidan är ut mot Vattenverksvägen så gör treglasfönsterna att man inte störs av trafiken. I köket finns en integrerad diskmaskin.
  De tvåsovrummen vetter in mot innergården där det även finns en lekplats och miljöhus. Från stora sovrummet kommer man ut på en balkong i norrläge (?)
  I badrummet finns en kombi tvättmaskin/torktumlare så man slipper jaga tvättider. Badkaret är privat, men kan ingå i en byteshandel om så önskas.
  Lägenheten har även några inbyggda garderober i hall och vardagsrum (som kan flyttas med lite fingerfärdighet). Lägenheten är utrustad med WIFI-skåp, säkerhetsdörr med vanlig nyckel och sjutillhållarlås samt porttelefon och tagsystem. (Bild på hall och hus kommer inom kort)
  I hyran ingår vatten, värme och tv-paket.
  Grannarna här är trevliga och skötsamma.
  Förråd finns i källaren.
  Huset byggdes 2014 och hyresvärden är Ikano Bostad, som är en bra hyresvärd med bra kommunikation och trevliga vakmästare som alltid ställer upp. Ikano anordnar gårdsfester, Ullaredsresor etc.
  Hyran är 9638;- ( jag skrev 9500;- för att ingen skulle missa denna lägenhet pga 138 :- i sökkriterierna).
  Lägenheten ligger nästan på gränsen mellan Kirseberg och Östervärn.
  Kirseberg är som en liten by i staden Malmö. Det är ett lummigt och härligt område med parker såsom Garnisonsparken och Beijers Park. Här finns många små mysiga gator med äldre fina gatuhus. Coop och Netto finns inom gångavstånd, samt apotek, ishockeyhall, träningsfaciliteter, kyrka, bibliotek, förskolor och skolor. 4:ans buss kör igenom Kirseberg, och ute på Lundavägen, några stenkast bort, går bussarna till Lund och in till centrum, centralen och Södervärn etc.
  Jag (vi) trivs väldigt bra i lägenheten, men behöver flytta pga att hyran är lite för hög för mig.
  Jag letar i första hand efter en lägenhet på Kirseberg, eller inom gång- eller bussavstånd. Områden såsom Rosengård, Nydala, Hermodsdal, Lindängen, Sofielund, Seved och liknande är tyvärr inte intressanta för mig.
  Jag kan tänka mig en lägenhet som är på minst 50 kvm och minst har 2 r.o.k. Har man inte minst dessa krav men ändå hör av sig så kommer jag, av tidsmässiga skäl, tyvärr inte att svara.
  Min kommande lägenhet ska inte kosta mer än det jag betalar i dag, då hyran är skälet till att jag flyttar.
  Mina önskemål om badkar och balkong är som sagt bara önskemål och inte ett krav.
  Kontakta mig gärna på sms, ring dock inte, tack!

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 2 rum / 40 m2
 • Max hyra 9 000 kr
 • Övriga preferenser Badkar
 • Områden
  Skåne (Malmö)

  Malmö, innerstad, Malmö, östra, Malmö, södra/östra, Malmö, innerstad/södra/västra, Malmö, södra/västra, Limhamn, Malmö, västra, Landskrona, Arlöv, Lomma, Vellinge, Bjärred, Oxie, Kävlinge, Södra Sandby, Simrishamn, Skurup, Kivik, Bunkeflostrand, Höganäs, Svalöv

Antal annonsbesökare: 413
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis