• Få hjälp att komma igång!
  Ring: 08-22 00 90

Lundby, Göteborg

Hårdvallsgatan 7B

 • Hyra 5 829 kr/mån
 • Storlek 2 rum / 49 m2
 • Våning 1 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 602140
 • Beskrivning

  Fräsch 2:a på 48 km i landshövdingehus byggt 1945 vid Wieselgrensplatsen

  // Helgen den 19-20 januari är vi på besök i Sthlm och om det passar så kommer vi gärna på visning vid intresse för byte! //

  Hej!

  Vi är mycket aktiva i vårt sökande. Vi önskar byta vår tvåa i trevliga Kville i Göteborg mot en 1:a - 2:a i Sthlm. Vi ska flytta i Juni 2019 men är väldigt flexibla med datum vid en bra kontakt.

  I KORTHET
  Superfräsch lägenhet i ett av Göteborgs mest attraktiva områden. 7 minuter till centralstationen. Om 2 år kommer du kunna ta dig till Järntorget på 12 minuter med den nybyggda linbanan.

  OM LÄGENHETEN
  Mycket fräsch 2:a på 49 km. Alla rum är nymålade september 2018. Helkaklat nyrenoverat badrum med dusch och stort handfat. Parkettgolv i sovrum, vardagsrum och hall. Inbyggd förvaring i kök, sovrum och hall. Köket är rymligt och har nya vitvaror. Lägenheten har ingen insyn.

  Innergården är stängd och grönskande. På sommaren har vi alltid utemöbler ute och grannarna är bäst och hälsar på varandra. Ett fint cykelställ finns. Tvättstugan är en trappuppgång bort. Det finns även cykelförråd inomhus. Sophantering med återvinning finns på innergården. Hyresvärden är väldigt trevlig och tillmötesgående.

  OM OMRÅDET
  Lägenheten ligger i Kville, ett av Göteborgs hippaste områden med en blandning av coola cafeer, ekobutik, barer, ett cykelcafé, allmän pool och bastu i havet (jubileumsparken, se bild), saluhallen, Göteborgs bästa friskis & svettis, streetfood, ramberget med utsikt över hela staden, parker, konstliv med mera. Kville är där det händer och ett av göteborgs mest expansiva områden. Du finner ett Willys och Coop tvärs över gatan på torget. Där finns även många andra butiker och restauranger. Spårvagn och buss finns tvärs över torget (2 minuter bort) och därifrån tar du dig till Centralen / Nordstan / Brunnsparken på 7 minuter utan byten.

  LINBANAN
  År 2021 kommer linbanan i Göteborg vara färdigbyggd. Den kommer gå från Wieselgrensplasen (1-2 minuter från lägenheten) över älven till Järntorget, Haga och Andra Lång på 12 minuter med en himmelsk utsikt. Detta kommer göra Wieselgrensplatsen till ett av stadens absoluta centrum. Se bild i annonsen för hur det kommer se ut.

  Mer om linbanan inklusive video: http://www.goteborg2021.com/jubileumsprojekt/linbana/

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Hyresvärd Privat
 • Bredband COMHEM

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 1 rum / 20 m2
 • Max hyra 12 000 kr
 • Områden
  Stockholm

  Universitetet / Ekhagen, Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm, Östermalm / Gärdet / Djurgården, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad, Johanneshov / Enskededalen, Enskede, Farsta, Bandhagen / Högdalen, Älvsjö, Hägersten, östra, Bagarmossen / Skarpnäck / Sköndal, Hägersten, västra, Saltsjö / Nacka / Hammarby, Solna, innerstad/norra/östra, Bromma, södra/östra, Bromma, norra/västra, Solna, norra, Solna, innerstad/södra, Sundbyberg, innerstad, Sundbyberg, norra/västra, Lidingö, Danderyd

Antal annonsbesökare: 358
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Vällingby
7844 kr/mån
2 rum, 47 m², 7 tr
Kungsladugård, Göteborg
6324 kr/mån
2 rum, 54 m², 4 tr
Södertälje
4000 kr/mån
1 rum, 31 m², BV
Södertälje
11838 kr/mån
6 rum, 149 m², 8 tr
Vill du synas här?