Ekensberg, Stockholm

Ekensbergsvägen 45, Gröndal

 • Hyra 8 000 kr/mån
 • Storlek 2 rum / 50 m2
 • Våning Bottenvåning
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 611831
 • Faciliteter Balkong/terrass
 • Beskrivning

  Vill du bo i mysiga Gröndal?
  Charmig tvåa med sjöutsikt i underbara Gröndal, Ekensberg, i ett tegelhus från 1947. Lugnt och omtyckt område, nära till Söder, med ett stenkast från Mälaren och fantastiska grönområden med promenadstråk.

  ---OBS: Grundhyran ligger på 8544 kr och just nu tillkommer en månadsavgift på 108 kr för elspis (betalas fram till 2020-12).---

  Ljusgrå klinkergolv i hall, helkaklat ljust badrum med golvvärme, dusch (glasväggar) och härliga trägolv med breda plankor i övriga rum. Nya vitvaror (2014), induktionshäll. Öppen planlösning och förråd/klädkammare (som vi använder som lekrum) i lägenheten. Ett större förråd på samma våningsplan.

  Privat toppmatad tvättmaskin i lägenheten, som kan tas över. Ny och fräsch tvättstuga i samma hus och tre till på samma gata. Cykelförråd och barnvagnsplats på samma plan. Säkerhetsdörr och postfack. Trots bottenvåning har vi väldigt lite insyn och väldigt få som passerar utanför eftersom det är en väg man vanligtvis inte tar. Stor uteplats i västerläge (eftermiddags- och kvällssol) med bra odlingsmöjligheter.

  Område: Vacker utsikt över Mälaren och Stora Essingen med båttrafik (många härliga båttutor) om sommaren och nära till natur och lekparker. Området är väldigt lugnt och det åker väldigt lite bilar på gatan, som har vändplan. Om somrarna finns många mysiga badställen runt knuten - från bryggor och klippor. Vinterviken med kolonilotter och Vintervikens Trädgårdscafé (med fantastisk mat och fika, grillkvällar, marknader och underhållning) finns bara 10 minuters promenad bort. Trekanten med bad eller skridskoåkning inte långt ifrån och Aspudden 15 minuter till fots. Gröndal Centrum är som en småstad i staden, med många charmiga sekelskiftes- och funkishus. Här finns allt du behöver - mysiga caféer, mataffär, restauranger, frisör, apotek, bibliotek, tandläkare osv.

  Kommunikationer: Busshållplats endast 2-3 minuter bort, som når Liljeholmen på 7 min, Södermalm på knappt 10 minuter. Tvärbana i Gröndal Centrum 10 minuters promenad bort och pendelbåtar (Stadshuset-Ekerö) endast 5 min promenad bort.

  Vi trivs superbra och vill egentligen inte flytta alls, men snart behöver barnet eget rum. Letar därför efter minst en 3:a och är seriösa i vårt letande. Flyttar allra helst inom Gröndal/Ekensberg, men allt inom önskade områden kan vara av intresse. Vi skulle uppskatta om ni endast trycker JA om ni är intresserade och beredda att komma och kolla på lägenheten.

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Hyresvärd Stockholmshem
 • Bredband Telia Fiber

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 3 rum / 55 m2
 • Max hyra 14 000 kr
 • Områden
  Stockholm

  Universitetet / Ekhagen, Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm, Östermalm / Gärdet / Djurgården, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad, Johanneshov / Enskededalen, Enskede, Hägersten, östra, Hägersten, västra, Bromma, södra/östra

Antal annonsbesökare: 1 923
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Mölndal
6835 kr/mån
2 rum, 60 m², 4 tr
Enköping
7600 kr/mån
3 rum, 80 m², 1 tr
Skärholmen
7226 kr/mån
2 rum, 58 m², BV
Hägersten
6670 kr/mån
2 rum, 56 m², 4 tr
Vill du synas här?