Norrmalm, Stockholm

Torsgatan 8

 • Hyra 18 000 kr/mån
 • Storlek 4 rum / 160 m2
 • Våning 4 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 642543
 • Faciliteter Balkong/terrass, Hiss, Badkar, Öppen spis/kakelugn
 • Beskrivning

  VACKER SEKELSKIFTESVÅNING - 1890 TAL

  Mycket vacker våning på 4 rum och kök på 4 e våningen nära Norra Bantorget. Ett av sovrummen kan enkelt bli till två och hallen med sin storlek är möblerbar. Alla möjligheter finns således att disponera 160 kvm på flera sätt.

  Lägenheten har på senare år genomgått en totalrenovering av ytskikt samt kök och badrum. Nyslipade furugolv och parkettgolv. Vackra stuckaturer och generös takhöjd på 3,35 m. Samtliga ytskikt är renoverade i ljusa fina tidstypiska färger.

  Då våningen ligger på 4e våningen mot söder så är det ett mycket vackert ljus i samtliga rum. Genomgående dubbeldörrar mellan rummen samt bröstpaneler.

  Centralt läge på gränsen mellan Norrmalm och Vasastaden. Grönytor i Vasaparken samt kommunikationer och stadens nöjesliv. Lägenheten har tre kakelugnar som fungerar, men för närvarande råder eldningsförbud i hela fastigheten. Fastigheten är Comhem- ansluten vilket ger goda möjligheter till bra bredband med uttag i varje rum. Då fastigheten även har företagshyresgäster är klimatet mycket trevligt och mycket lugnt och tyst kvällar och helger.
  Vi är mycket nöjda med värden som håller efter fastigheten och innergården på ett mycket ansvarstagande sätt. Behöver någonting lagas får vi snabbt hjälp. Då vi lämnar en väldigt vacker, stor och fin lägenhet söker vi självklart efter motsvarande. Vi har inget intresse av nyproduktioner och lägenheter med låg standard eller på nedre botten, om dessa inte har en trevlig egen uteplats. Vi har tidigare med framgång använt Lägenhetsbyte och är seriösa i vårt intresse att byta vår stora fyra till en mindre lägenhet. Hyran efter den senaste årliga justeringen är 18300kr per månad.

  Beskrivning av lägenheten;

  Stort vardagsrum mot söder och Torsgatan som för närvarande används som matsal och sällskapsrum. Stora fönster med slösande ljusinsläpp och fin utsikt över staden samt med liten sjöglimt över Karlbergskanalen. Rummet har ljusa väggar och stuckaturer med grå nyanser i kontrastverkan. Vackert furugolv och en fin klassisk kakelugn.

  Stort vardagsrum, "det runda rummet" mot innergård. Ljust tapetserat och nyslipat parkettgolv samt en mycket vacker kakelugn.

  Stort sovrum 1 mot Torsgatan. Ljusa vita och grå nyanser samt nyslipat furugolv. Väggfasta garderober och en vacker blommig kakelugn. Generöst ljusinsläpp då sovrummet ligger mot söder.

  "Walk in closet" i anslutning till Sovrum 1. Fasta garderober för generös förvaring.

  Stort sovrum 2 mot Torsgatan. Väggfasta garderober som ger goda förvaringsmöjligheter. Sovrummet är tapetserat i vita och grå nyanser och även här nyslipat furugolv. Generösa fönsterpartier och vackert ljus hela dagen. Rummet kan lätt göras om till två sovrum med egna ingångar.

  Kök mot innergård med hög standard på spis och vitvaror, genomgående Electrolux. Kök från Ballingslöv med vita luckor och inbyggd mikrovågsugn. Köket har plats för ett matbord. Fina nyrenoverade ytskikt och nyslipat furugolv. Mycket generöst med förvaringsutrymme.

  Bad/WC 1. Stort helkaklat badrum med golvvärme och badkar. Elektrisk handdukstork, automatisk fläkt och badrumsskåp och förvaring från Vedum i vitt. I taket infällda spotlights med dimmerfunktion. Badrummet har förberett med el/vattendragning om man önskar egen tvättmaskin.

  Bad/WC 2. Mindre duschrum och toalett i ljusa färger. Helkaklat med golvvärme och elektrisk handdukstork

  Stor möblerbar hall mot innergård som innehåller bra utrymme för förvaring av kläder och skor samt en garderob. Tapeter och målning i vitt och grått. Nyslipat parkettgolv samt dörr till balkong.

  Balkong mot innergård.
  Tvättstuga i huset
  Klassisk innergård med sittytor och grillmöjligheter
  Cykelförråd
  Gallergrind
  Sopnedkast
  Grovsoprum på Entréplan
  Lägenheten disponerar två stora källarförråd

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Bredband COMHEM

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 3 rum / 95 m2
 • Max hyra 15 000 kr
 • Krav Balkong
 • Övriga preferenser Badkar, Öppen spis/kakelugn
 • Områden
  Stockholm

  Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm, Östermalm / Gärdet / Djurgården, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala

Antal annonsbesökare: 4 415
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Mölnlycke
8733 kr/mån
3 rum, 70 m², 1 tr
Handen
10487 kr/mån
3 rum, 69 m², BV
Nacka
9900 kr/mån
2 rum, 65 m², 3 tr
Enskede
7424 kr/mån
2 rum, 56 m², 1 tr
Vill du synas här?