Sävenäs, Göteborg

Träkilsgatan 87

 • Hyra 7 674 kr/mån
 • Storlek 5 rum / 91 m2
 • Våning 2 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 642996
 • Faciliteter Balkong/terrass, Badkar
 • Beskrivning

  En ljus och rymlig lägenhet om fem rum och kök med öppen planlösning. Två av sovrummen samt hallen och vardagsrummet är nytapetserade. Köket är omgjort av tidigare hyresgäst och är mycket luftigt och fräscht med möjlighet att ha diskmaskin för den som önskar.

  Fastighetsägaren planerar stambyte, förhoppningsvis under år 2019. Då kommer båda badrummen att helrenoveras, ny el kommer dras in och ventilationssystem bytas. Detta kommer så klart medföra en viss hyreshöjning och då hyresförhandlingarna ej är klara än vet vi inte exakt vad hyran kommer ligga på efter stambytet. Vi har dock suttit med i referensgruppen inför stambytet som fastighetsägaren organiserat och har fått mycket information om allt ifrån vad som är standardhöjande åtgärder till tillval osv. Då vi har två badrum med dusch/badutrymme finns möjlighet att välja att dra fram el och vatten för tvättmaskin i det lilla badrummet. Av säkerhetsskäl kommer hyresgästen, om denne väljer att installera tvättmaskin, dock behöva välja bort möjlighet att duscha i det lilla badrummet, och endast ha duschmöjligheter i det större badrummet. Det då det krävs ett visst avstånd från el och vatten. Stambytet kommer därför innebära möjlighet att välja hur badrummet ska se ut i framtiden. Det kommer bli helkaklade badrum och hyresgästen får själv välja färg och form utifrån färdiga paket. Om inte tvättmaskin känns viktigt, finns det flera tvättstugor att välja mellan i området.

  Fönsterbyte gjordes vår/sommar år 2018. Området är mycket lugnt och barnvänligt med bilfri innergård och nära till lekplats. Vi har underbara grannar och trivs väldigt bra i lägenheten men behöver, på grund av ändrade familjeförhållande, komma närmare Lunden. Det innebär att vi gärna vill byta lägenhet, samtidigt har vi inte bråttom då vi prioriterar att hitta en lägenhet som passar oss framför en snabb flytt. I övrigt tar det cirka 8 minuter att promenera ner till härliga Härlanda tjärn och cirka 15 minuter in till centralstation med buss 17. På spåntorget finns STC-gym, en bra pizzeria och postombud. Det är också nära till flera närbutiker såsom coop, willys och ICA inom några hållplatsers avstånd. Dessutom finns bra parkeringsmöjligheter för ca 350 kr/månad.

  Vi letar efter en lägenhet om fyra rum och kök främst i Lunden, men vi kan också tänka oss att bo vid Redbergsplatsen och Olskrokstorget. Vänligen respektera våra önskemål.

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 4 rum / 80 m2
 • Max hyra 10 000 kr
 • Områden
  Västra Götaland (Göteborg)

  Stampen / Olskroken / Kålltorp / Härlanda

Antal annonsbesökare: 2 137
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Spånga
7762 kr/mån
2 rum, 59 m², 7 tr
Kvarngärdet, Uppsala
8000 kr/mån
2 rum, 64 m², BV
Kungsängen, Uppsala
9000 kr/mån
2 rum, 45 m², 2 tr
Enskededalen
9732 kr/mån
3 rum, 74 m², 2 tr
Vill du synas här?