Årstadal, Stockholm

Stuckatörvägen 13

 • Hyra 13 686 kr/mån
 • Storlek 3 rum / 90 m2
 • Våning 1 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 644055
 • Faciliteter Balkong/terrass, Hiss
 • Beskrivning

  Jag är seriös i mitt byt och klickar JA där jag vill gå vidare för visning. Ett riktigt plus om jag kan påbörja bytesprocessen under juni månad och om att det ör direktbyte.

  Årstadal är en växande och modern stadsdel nära service, natur och bra kommunikationer. I området finns matbutik, restauranger och annan service finns i området och utbudet växer hela tiden. Sjövikstorget är den naturliga mötesplatsen med uteserveringar och solbryggor ut på Årstavikens vatten. Ett stenkast bort ligger Årstaviken och kajpromenaden tar dig till Årstabroarna och Årstaskogen.

  Lägenheten är en nyproducerad 3:a om 87,5 kvm som ligger cirka 300 meter från tvärbanans station Årstadal och du tar dig snabbt till både Liljeholmen med anslutning till tunnelbana och buss och till Årstaberg med anslutning till pendeltåg.

  Hall: Trestavig mattlackerad ekparkett, golvsockeln av eklasserat trä. Innanför ytterdörren är det grå klinker. Innerdörrar är vita och försedda med ett neutralt handtag. Vitmålade väggar. Hatthylla samt kroklist.

  Badrum: I badrummet finns en kommod i vitt med handfat, badrumsskåp med spegel, handdukstork, wc samt badkar. Väggar är klädda med blankt vitt kakel i storlek 30 x 10 cm. På golvet är det gråa klinkerplattor. Det är förberett för egen installation av tvättmaskin och torktumlare.

  Kök: Vitt kök av hög kvalitet. Kyl och frys av energiklass AA+ , diskmaskin, mikrovågsugn, spis med glaskeramikhäll, varmluftsugn samt fläkt med en inbyggd spisvakt med släcksystem. Bänkskiva i köket är av grå laminatskiva. Som stänkskydd ovanför bänkskivan sitter blankt, vitt kakel, 30 x 10 cm.
  Lägenheterna: Stora sovrum, klädkammare, takhöjden ca 2,6 meter.

  Sovrum: Två väldigt stora sovrum, var av ett med klädkammare. Båda sovrummen rymmer dubbelsäng. Bra förvaring med garderob.

  Balkong / Terrass: Stor terrass, om 22 kvm

  Övrigt: Ljusinsläpp från två håll, säkerhetsdörr i hall, postbox finns i entréhall.
  Elektroniskt låssystem till allmänna utrymmen och portar. Tvättstuga, barnvagnsrum, förråd med fönster och garage finns i huset. Gemensam festlokal med plats för 30 personer finns att hyra i området.

  Jag klickar "Ja" på lägenheter jag önskar seriöst.

  Söker 1-2:a gärna inom tullarna, extra plus om
  - balkong i söder eller sydväst läge
  - bildad BRF
  - blivande BRF där ombildning är klubbad och köp ligger i närtid

  Vill gärna få till ett byte så snart som möjligt.

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 1 rum / 30 m2
 • Max hyra 9 000 kr
 • Övriga preferenser Badkar, Öppen spis/kakelugn, Bildad BRF
 • Områden
  Stockholm

  Universitetet / Ekhagen, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm, Östermalm / Gärdet / Djurgården, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad, Älvsjö, Hägersten, östra, Hägersten, västra, Saltsjö / Nacka / Hammarby, Solna, innerstad/norra/östra, Solna, innerstad/södra, Åkersberga

Antal annonsbesökare: 2 896
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Upplands väsby
6349 kr/mån
3 rum, 74 m², 7 tr
Vaxholm
7999 kr/mån
2 rum, 55 m², 1 tr
Södermalm, Stockholm
8700 kr/mån
2 rum, 67 m², 5 tr
Centrum, Uppsala
11000 kr/mån
3,5 rum, 119 m², 4 tr
Vill du synas här?