Enskededalen

Åsgärdevägen 21

 • Hyra 12 000 kr/mån
 • Storlek 6 rum / 130 m2
 • Våning 2 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 645412
 • Faciliteter Balkong/terrass, Badkar
 • Beskrivning

  Det är radhuskänsla på min etagelägenhet som har egen entré med liten uteplats och en härlig takaltan. Räknas som en sexa eller sjua med fem sovrum. Hyran är idag 12172kr.

  ENTRÉPLAN
  Entréplan är bara en liten hall med garderob. Bredvid porten finns ett uteförråd.

  PLAN 1
  På första våningen finns ytterligare en liten hall, tre sovrum varav ett av dem har fyra inbyggda garderober. Här finns också en liten toalett, ett badrum med badkar och tvättmaskin/tork.
  Här finns arbetsköket med diskmaskin och ett allrum med plats för matbord och som också går att möblera med en liten soffgrupp vilket gör att det blir skönt häng här. På detta plan finns även ett städskåp och ett stort förråd under trappan.

  PLAN 2
  På andra våningen finns ett rymligt vardagsrum, två sovrum där ett av dem har en inbyggd garderob, det finns en klädkammare och en underbar takaltan som har tak över halva delen. Altanen har perfekt solläge där vi grillar och odlar tomater, örter och andra växter och tack vare taket blir det vindskyddat och kan nyttjas tidigt på våren och sent på hösten, men blir heller inte för varmt. Solen kikar fram innan 10 och försvinner efter 19.

  ALLMÄNT
  Alla ytskikt såsom väggar, lister, dörrar och golv renoverades 2015 och badrummen renoverades 2017. Det är parkettgolv på våning två och en mörkgrå linoleummatta på plan ett. Det är väldigt tyst och inte alls lyhört
  Bostaden ligger i Hasselgården i Dalen med fler lekplatser och grillpaviljong, mycket barnvänligt. Här möts både unga och gamla och sommartid är det många barn i olika åldrar som leker tillsammans och här bor härliga grannar. Tillgång till tvättstuga, festlokal, barnvagns- och cykelförråd.
  Det är 4-5 min till T-bana Blåsut och Sandsborg, och vid Sandsborg finns ett litet centrum med grönsakshandlare, ICA, apotek, bibliotek, grill och simhall mm. Även nära till lyxigt bageri och schyssta restauranger.
  Nära till Nytorpsgärde med grönområde, fotbollsplan som på vintern blir skridskobana. Finns även utepool på sommaren här. Cykelavstånd till mysiga badet vid Söderbysjön och naturen i Nackareservatet.
  Finns möjlighet till parkeringsplats i garage, 760kr/månad.

  ÖNSKAR BYTA TILL
  Jag behöver byta min lägenhet till en mindre och billigare, med tre sovrum. Önskvärt är att lägenheten ligger i mitt nuvarande närområde eller andra områden precis utanför södra tullarna eller Södermalm.
  Jag har ingen brådska med att byta och är inte inne på sidan varje dag, men är seriös och svarar alltid.

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Hyresvärd Svenska Bostäder
 • Bredband COMHEM

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 4 rum / 70 m2
 • Max hyra 10 000 kr
 • Områden
  Stockholm

  Kungsholmen / Essingeöarna, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad, Johanneshov / Enskededalen, Enskede, Hägersten, östra, Saltsjö / Nacka / Hammarby

Antal annonsbesökare: 4 005
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Haninge
8000 kr/mån
2 rum, 42 m², 3 tr
Hisings backa
9000 kr/mån
3 rum, 80 m², 3 tr
Kungälv
3380 kr/mån
1 rum, 30 m², 2 tr
Solna
4017 kr/mån
1 rum, 39 m², 3 tr
Vill du synas här?