Vildanden, Lund

Vildandsvägen 28 F

 • Hyra 5 944 kr/mån
 • Storlek 3 rum / 58 m2
 • Våning 2 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 667556
 • Faciliteter Balkong/terrass, Badkar
 • Beskrivning

  Hej!
  Vi är ett par som bott tre år i denna fantastiska lägenhet på Vildanden i Lund, men nu söker oss vidare till Stockholm till följd av studier och arbete.

  På Vildandsvägen 28 bor du i en luftig, ljus trea med oslagbart pris per kvadratmeter. Stora fönster åt både sydväst och nordost ger inte bara en sevärd utsikt över solnedgången, utan bidrar med ett kontinuerligt ljusinsläpp som håller lägenheten ljus under dagen. Planlösningen består främst av två sovrum och ett stort vardagsrum, och till det kommer badrum, kök, klädkammare och balkong. Det stora sovrummet har fönster åt sydväst och tillgång till en klädkammare, en mindre walk-in closet, med goda förvaringsmöjligheter. Det mindre sovrummet vetter åt nordost och kan med fördel även användas som kontor/hobbyrum/bibliotek.

  Från det stora vardagsrummet har man tillgång till kök, badrum och balkong. Köket är rymligt och utrustat med spis, ugn, kyl och frys. Förvaringsmöjligheterna är goda och utrustningen kan utökas/uppgraderas vid kontakt med hyresvärden. Badrummet är ljust och utrustat med badkar och dusch. Här finns även skåp för tvätt och två handfat. Balkongen är stor och vetter åt sydväst. Det innebär att kvällssolen ligger perfekt för en drink på balkongen en sommarafton. Golvet är i betong, med möjligheter att möblera och dekorera enligt önskemål.

  Området, Vildanden, är ett gammalt studentbostadsområde som ombildats till privata hyresrätter. Här bor man nära till likväl stadskärnan som naturen. Med goda trafikförbindelser nära når man Lund C, universitetet, Malmö, Bjärred och Lomma snabbt och lätt. Väljer man att cykla är man inte mer än 5-7 minuter från stadskärnan. I närområdet finns flera matbutiker och restauranger, men det är heller inte långt att gå till Lunds shoppingcenter Nova om man så önskar.
  Vildanden är sammanfattningsvis ett lummigt, familjärt område som passar barnfamiljen lika bra som studenten.

  Noterbart är också att hela lägenheten kan renoveras av hyresvärden om man kontaktar dem. Det innebär naturligtvis en hyreshöjning, men skulle man vilja utöka lägenheten med fler bekvämligheter finns alltså möjligheten. Renoveringen består framför allt av en uppgradering av kök och badrum (såsom installation av diskmaskin och tvättmaskin), men det ingår även extra köksutrustning och nya golv.

  Vi söker en lägenhet i Stockholm, förslagsvis en 2:a eller 3:a med hyra under 9000, men alla förslag är av intresse. Önskar helst flytta in under augusti-september. Tveka inte att höra av er om ni har frågor om lägenheten eller ett eventuellt bytesförslag!

  Olle och Malin

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Hyresvärd Heimstaden
 • Bredband Övrigt/Annat

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 1 rum / 20 m2
 • Max hyra 9 000 kr
 • Områden
  Stockholm

  Universitetet / Ekhagen, Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm, Östermalm / Gärdet / Djurgården, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad, Johanneshov / Enskededalen, Enskede, Farsta, Bandhagen / Högdalen, Älvsjö, Hägersten, östra, Skärholmen, Bagarmossen / Skarpnäck / Sköndal, Hägersten, västra, Saltsjö / Nacka / Hammarby, Saltsjöbaden, Tyresö, Haninge, Älta, Solna, innerstad/norra/östra, Huddinge, Skogås/Trångsund, Bromma, södra/östra, Bromma, norra/västra, Spånga, Kista, Hässelby, Solna, norra, Solna, innerstad/södra, Sundbyberg, innerstad, Sundbyberg, norra/västra

Antal annonsbesökare: 228
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Olskroken, Göteborg
6500 kr/mån
2 rum, 71 m², 4 tr
Majorna, Göteborg
10513 kr/mån
4 rum, 96 m², 3 tr
Bromma
9400 kr/mån
2 rum, 55 m², 6 tr
Solna
7499 kr/mån
2 rum, 65 m², 4 tr
Vill du synas här?