Tyresö

Granängsvägen 15

 • Hyra 12 000 kr/mån
 • Storlek 5 rum / 110 m2
 • Våning 3 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 668522
 • Faciliteter Balkong/terrass, Hiss, Badkar
 • Beskrivning

  OBS! Vill bara förtydliga, Detta är INTE Granängsringen! (som vissa tydligen undrar över..?)

  VI KOMMER GE DETTA EN SISTA CHANS, FRAM TILLS 11 DECEMBER. SEDAN PAUSAR VI VÅR ANNONS.

  Snälla, Klicka INTE i Ja om ni inte är beredda att gå vidare till visning och är beredda på att svara på meddelanden, Tack! Och är våran lgh inte intressant så klicka i Nej på engång tack, annars hamnar ni i möjliga byteskedjor i onödan och kommer få meddelanden. Vi söker endast seriösa bytare som är intresserade på riktigt. Vi vill flytta pga hyran främst, men även för att försöka komma närmre familj/vänner! Tack på förhand!

  KOMMUNIKATIONER
  5 min gång till Tyresö centrum. Nära till skolor, förskolor samt Alby friluftsområde (där finns en 4H-gård, fin badplats, utegym, mm.). Mycket nära olika bussar (2-5 min gångväg) som bl.a. går till Gullmarsplan, Norra sköndal, Haninge C, Nacka Forum/Sickla köpkvarter. Direktbuss morgon och kväll in till stan till Vattugatan vid T-centralen (20 min bussväg) . Går även att gå och cykla till både Älta och Sköndal som ligger nära. Ca 2 min med bilen är du ute på stora Tyresövägen, som bla ansluter till Nynäsvägen/73:an och Örbyleden.

  OM LÄGENHETEN
  Nyrenoverad (2015) när vi flyttade in. Alla fönster byttes 2017, badrumsfönstret byttes 2019. En 5:a, med 4 sovrum, ett stort vardagsrum, 2 toaletter (en stor och en liten) och en stor walk-in-closet. Vån 3, med hiss! Mycket fin och ljus lägenhet, vid Bollmora/Nybodaberg i Tyresö. Barnvänligt område. Trevliga grannar! Många barnfamiljer!

  Parkett i alla rum. Vita målade väggar i alla rum. Kakel och klinker i båda badrummen. Badkaret har vi köpt och tagit bort duschväggarna som fanns (står i källarförrådet nu).
  Walk-in-closet/klädkammare som även går att använda som förråd om så önskas. Förråd finns även längst ner i huset i källaren.
  Inglasad balkong! Utsikt mot en "innergård" med lekplats och grillar.
  Vi bor längst bort när man kommer ut på loftgången, på hörnan, så det är ingen annan än brevbäraren som går förbi köksfönstret (enda fönstret vid loftgången). Plus att det blir som en extra balkong om man så vill (vi har våra cyklar där just nu).
  Får plats både tvättmaskin och torktumlare i stora badrummet (vilka vi köpt - ingår alltså ej). Finns även stor tvättstuga i närheten.
  Diskmaskin finns i köket, men ser ut som en vanlig "skåplucka". Inbyggd ugn "i väggen".

  Obs!! Hyran är 12.554 kr/mån Med P-plats som kostar omkring 250kr/mån. Så hyran är ca 12.300kr/mån. Boytan är 109 kvm, fyllde i 110 kvm för att inte missa ett evt byte pga 1kvm..

  SÖKER
  Söker billigare bostad! Beroende på storlek, möbleringsmöjligheter och hyra är 2-5 RoK intressant. Kan även vara intressant med områden nära vänner/familj, så som tex Farsta eller Haninge, eller nära dessa områden längs samma tåglinje oavsett hyra, sålänge den inte blir högre än idag. Andra områden med radhus är också intressant, tex Ekerö. Även åt Hammarby eller Enskededalen-hållet är intressant. Bottenvåning/uteplats är ett plus, annars gärna med balkong. Gärna med P-plats, eller möjlighet till parkering någonstans i området.

  Fråga om ni har några frågor, eller vill boka en visning för att titta på våran lägenhet. Bör ses med egna ögon!

  Mvh familjen Videll/Ström

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Hyresvärd Akelius Fastigheter
 • Bredband Telia Fiber

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 2 rum / 70 m2
 • Max hyra 12 000 kr
 • Krav Balkong
 • Övriga preferenser Badkar
 • Områden
  Stockholm

  Södermalm, centrala, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad, Johanneshov / Enskededalen, Enskede, Farsta, Bandhagen / Högdalen, Älvsjö, Bagarmossen / Skarpnäck / Sköndal, Saltsjö / Nacka / Hammarby, Saltsjö-Boo, Saltsjöbaden, Tyresö, Haninge, Västerhaninge / Dalarö, Älta, Ösmo/Stora Vika, Nynäshamn, Ekerö / Drottningholm

Antal annonsbesökare: 3 743
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Vasastan, Stockholm
3500 kr/mån
1 rum, 40 m², 3 tr
Kåbo, Uppsala
11444 kr/mån
4 rum, 80 m², BV
Södermalm, Stockholm
8400 kr/mån
3 rum, 78 m², 1 tr
Nacka strand
9200 kr/mån
2 rum, 53 m², 4 tr
Vill du synas här?