Täby

Fregattvägen 6

 • Hyra 6 000 kr/mån
 • Storlek 2 rum / 40 m2
 • Våning 8 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 674609
 • Faciliteter Balkong/terrass, Hiss, Badkar
 • Beskrivning

  2:a på 38 välplanerade kvadratmeter i Näsby park, Täby. Hyran ligger på 6093kr. Perfekt för en person, ett par eller en pensionär då lägenheten går att nå helt utan att behöva gå i trappor. Roslagsbanan tar dig in till Tekniska högskolan på 20 minuter. Näsby park är ändhållplats på den kortaste av Roslagsbanans linjer viket gör att det sällan är mycket folk på tåget.

  Lägenheten är nyligen renoverad med fräscht litet kök och parkettgolv i hela lägenheten förutom hallen där golvet är kaklat. Väggarna är vitmålade i hela lägenheten. Möjlighet att sätta in tvättmaskin i badrummet finns. det finns även platsbyggd garderob, städskåp och stor klädkammare/förråd i lägenheten. Medelstort källarförråd.

  I burspråket är det perfekt att ha köksbord och du har även havsutsikt. Sol från morgon till lunchtid vilket gör att lägenheten håller sig rätt sval på sommaren även i värmebölja.

  Finns även:
  - hiss (en liten och en stor)
  - balkong
  - badkar
  - säkerhetsdörr
  - tvättstuga på vån -1
  - Möjlighet att hyra parkeringsplats

  På våning -3 kan du komma in helt utan trappor.

  I närheten av lägenheten finns Norskogsbadet med utomhuspool, Näsaängsbadet med fin sandstrand, Näsbyparks centrum med affär, bibliotek, vårdcentral, gym m.m. 10 min buss till Täby Centrum. 5 minuter till Roslagsbanan som tar dig till Östra station på 20 minuter. Flera skolor och förskolor i nära anslutning. Fantastisk natur och stora parker med promenadstråk runt huset.

  Vi har insett att vi var lite väl optimistiska när vi flyttade hit, det är lite för trångt för oss då vi har ett barn och även planerar bli fler i familjen. Vi trivs mycket bra i Näsbypark, det är otroligt vackert här och känns väldigt tryggt, men tyvärr är det för liten boyta för oss.

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 2 rum / 50 m2
 • Max hyra 10 000 kr
 • Områden
  Stockholm

  Universitetet / Ekhagen, Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm, Östermalm / Gärdet / Djurgården, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad, Johanneshov / Enskededalen, Enskede, Farsta, Älvsjö, Hägersten, östra, Bagarmossen / Skarpnäck / Sköndal, Hägersten, västra, Saltsjö / Nacka / Hammarby, Solna, innerstad/norra/östra, Bromma, södra/östra, Bromma, norra/västra, Solna, norra, Solna, innerstad/södra, Sundbyberg, innerstad, Danderyd, Täby, innerstad/södra/östra, Täby, norra/västra, Sollentuna, innerstad/södra

Antal annonsbesökare: 731
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Ekerö
8340 kr/mån
3 rum, 80 m², BV
Bromma
4134 kr/mån
2 rum, 50 m², 1 tr
Norrköping
4156 kr/mån
1 rum, 44 m², 3 tr
Saltsjöbaden
7074 kr/mån
2 rum, 67 m², 3 tr
Vill du synas här?