Möllevången, Malmö

Södra Skolgatan 30

 • Hyra 9 967 kr/mån
 • Storlek 3 rum / 78 m2
 • Våning 5 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 674628
 • Faciliteter Badkar
 • Beskrivning

  * Vi gör vårt bästa för att svara på alla meddelanden! Ifall du inte har för avsikt att byta lägenhet inom det kommande året sparar du både dig själv och oss onödigt arbete genom att klicka dig vidare! *

  Detta är en vindsvåning med hög standard och guldläge vid Triangeln/Möllevången.

  Kort version:
  - Välbevarad sekelskiftesbyggnad med effektiv och hjälpsam hyresvärd (privat).
  - Vindsvåning som gjordes till lägenhet (från vindsutrymme) 2011. Därmed hög standard.
  - Klassificeras som 2,5:a men fungerar i praktiken som 3:a.
  - Nära till Triangeln och Södervärn (enkelt med pendling).
  - Bekvämligheter som diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare och badkar.
  - Ekparkett i hela lägenheten förutom det helkaklade badrummet.
  - Fjärde våningen och ingen hiss (bra för sätesmuskulaturen, hehe!)

  Längre version:
  På grund av jobb och studier har vi redan fått lämna Malmö. Vi måste därför släppa denna underbara vindsvåning. Här bor du på i bästa läget i en vacker och välbevarad sekelskiftesbyggnad. Denna lägenheten klassificeras som en 2,5:a, men är i praktiken en 3:a eftersom att det även finns en övervåning. Den klassificeras även som 78 kvm pga sina snedtak och hörn, men är alltså i praktiken större.

  Lägenheten är på två plan, och eftersom övervåningen inte är totalomsluten av väggar, utan även staket ut mot vardagsrummet på planet under är detta ett ovanligt ljust och luftigt boende som passar den som uppskattar en ateljékänsla i sitt hem. Även takfönstren på plan 2 bidrar till detta.

  Alla vindsutrymmen i denna byggnad omgjordes till lägenheter i augusti 2011, så lägenheten är nyrenoverad med takkupor, spiraltrappa, takfönster och utsikt över Malmös takåsar. De charmiga bjälkarna har bevarats, och på övervåningen finns mycket lagringsutrymme under snedtaken. Fjärrvärme och fiber finns.

  Hall, vardagsrum och kök (med diskmaskin) är en stor öppen och ljus planlösning, och på sätt och vis kan man säga att övervåningen är del av samma öppna lösning.

  Badrummet - helkaklat och rymligt - har både badkar, tvättmaskin och torktumlare, samt golvvärme.

  I sovrummet finns garderober och det ryms lätt en 180-säng med nattbord.

  Innergård med bänkar, miljöhus, grill och cykelparkering finnes, samt ett förråd (utrustat med högsta inbrottsskyddsklass) i källaren.

  Lägenheten ligger centralt placerad, 5 minuter från Triangeln och 2 minuter från Möllevångstorget. Möllevången är ett levande område med närhet till det mesta (allt från affärer till restauranger, skolor, förskolor, caféer, krogar och stans bästa grönsakshandlare). Med få minuters gångavstånd till station Triangeln och sju minuters gångavstånd till Södervärn är det enkelt att pendla till andra delar av staden samt andra orter i Skåne (eller København).

  Då lägenheten ligger högst upp (fjärde våningen) i en sekelskiftesbyggnad, är den inte anpassad för någon som är beroende av hiss i sin vardag.

  Vita Örn är ett privat fastighetsbolag, och deras fastigheter runt Möllevångstorget är en av de mest attraktiva. Som hyresvärdar är Vita Örn lätta att få kontakt med, effektiva och väldigt hjälpsamma i alla frågor.

  Våra nya studier och jobb i Stockholm har redan tagit fart, så vi önskar byta lägenhet helst under sommaren 2020, och är väldigt seriösa med vårt byte.

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Hyresvärd Vita Örn
 • Bredband Övrigt/Annat

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 1 rum / 24 m2
 • Max hyra 11 000 kr
 • Områden
  Stockholm

  Norra Skärgården, Universitetet / Ekhagen, Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm, Östermalm / Gärdet / Djurgården, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad, Johanneshov / Enskededalen, Enskede, Farsta, Bandhagen / Högdalen, Älvsjö, Hägersten, östra, Skärholmen, Bagarmossen / Skarpnäck / Sköndal, Hägersten, västra, Saltsjö / Nacka / Hammarby, Saltsjö-Boo, Saltsjöbaden, Tyresö, Haninge, Älta, Solna, innerstad/norra/östra, Huddinge, Skogås/Trångsund, Vårby, Rönninge, Norsborg, Mölnbo/Enhörna, Bromma, södra/östra, Bromma, norra/västra, Vällingby, Spånga, Kista, Hässelby, Solna, norra, Solna, innerstad/södra, Sundbyberg, innerstad, Sundbyberg, norra/västra, Järfälla, södra, Järfälla, norra, Lidingö, Danderyd, Täby, innerstad/södra/östra, Vaxholm, Vallentuna, Täby, norra/västra, Sollentuna, innerstad/södra, Sollentuna, innerstad/norra/östra

Antal annonsbesökare: 4 761
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Norrtälje
6190 kr/mån
2 rum, 46 m², 2 tr
Borås
8700 kr/mån
3 rum, 84 m², 3 tr
Järfälla
11000 kr/mån
3 rum, 70 m², 3 tr
Flogsta, Uppsala
8003 kr/mån
3 rum, 97 m², 2 tr
Vill du synas här?