Handen

Arkens Väg 15

 • Hyra 7 000 kr/mån
 • Storlek 1 rum / 43 m2
 • Våning 3 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 678619
 • Faciliteter Hiss
 • Beskrivning

  Välkommen till en superfin stor etta med härlig nykänsla och goda möjligheter att sätta sin egen prägel på det genomtänkta och kloka utrymmet.

  Lägenheten ligger i en miljöcertifierad fastighet bestående av fyra våningar i norr och tre i söder. Denna lägenhet ligger i söderläge och ligger således längst upp i byggnaden. Fastigheten har hiss och ett gediget inomhusgarage.

  Fastigheten som denna lägenhet finns i ligger längst ut på Arkens väg, vilket innebär att den har kortast avstånd till det mesta. Exempelvis tar det drygt 1 minut att promenera till pendeltåget, 3 minuter att promenera till natursköna Rudans naturreservat, 1 minut att promenera till närmaste Ica, 30 sekunder att promenera till närmaste gym, 3 minuter att promenera till Handenterminalen och närmaste Coop och drygt 5 minuter att promenera till Haninge centrum.

  Lägenheten är genomgående vit och har vackra trägolv. Eftersom att det finns stora fönster i vardera ände av lägenheten är det väldigt ljust, vilket gör att det alltid känns fräscht. Badrummet är i princip lika stort som ett sovrum, vilket är ovanligt för en etta, men till följd av det får man plats med tvättmaskin och en hel del annat, vilket framgår av bilderna. Jag har valt att inte ha badkar, men det skulle med enkelhet få plats i badrummet.

  Ytan är mycket smart planerad och det gör att man kan sätta sin egen prägel på bostaden. Det är en lägenhet som man kan bo i synnerligen bekvämt som en ensam person och mycket bekvämt som två personer. Om man är två personer och har en liten på väg kanske det inte är denna lägenhet som man behöver. Lägenheten har mycket förvaringsutrymmen med stora skåp som ligger längst den ena väggen. Här finns det även diskmaskin.

  Utmärkt lägenhet för en ensam person eller för två vuxna som söker något mindre och som vill bo med närhet till kommunikationer och till ett naturreservat, där det på sommaren kan badas, fiskas, vandras med inte en, utan två sjöar, cyklas och en massa annat. På vintrarna är det många som åker skidor.

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Hyresvärd Heimstaden
 • Bredband Telia Fiber

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 2 rum / 60 m2
 • Max hyra 12 000 kr
 • Områden
  Stockholm

  Bergshamra / Väddö / Björkö, Norra Skärgården, Södra Skärgården / Sydöstra Värmdö, Universitetet / Ekhagen, Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm, Östermalm / Gärdet / Djurgården, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad, Johanneshov / Enskededalen, Enskede, Farsta, Bandhagen / Högdalen, Älvsjö, Hägersten, östra, Bagarmossen / Skarpnäck / Sköndal, Hägersten, västra, Saltsjö / Nacka / Hammarby, Saltsjö-Boo, Saltsjöbaden, Gustavsberg, Haninge, Västerhaninge / Dalarö, Solna, innerstad/norra/östra, Huddinge, Skogås/Trångsund, Rönninge, Norsborg, Bromma, södra/östra, Bromma, norra/västra, Vällingby, Spånga, Kista, Hässelby, Solna, norra, Solna, innerstad/södra, Sundbyberg, innerstad, Sundbyberg, norra/västra, Järfälla, södra, Kallhäll, Järfälla, norra, Stenhamra, Lidingö, Danderyd, Täby, innerstad/södra/östra, Vaxholm, Täby, norra/västra, Sollentuna, innerstad/södra, Sollentuna, innerstad/norra/östra

Antal annonsbesökare: 575
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Stampen, Göteborg
9500 kr/mån
4 rum, 88 m², 7 tr
Vårby
6235 kr/mån
2 rum, 56 m², 3 tr
Bandhagen
6700 kr/mån
2 rum, 64 m², 1 tr
Örebro
5440 kr/mån
2 rum, 57 m², BV
Vill du synas här?