Årsta

Erkenskroken 8

 • Hyra 5 137 kr/mån
 • Storlek 2,5 rum / 55 m2
 • Våning 1 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 679856
 • Faciliteter Balkong/terrass, Badkar
 • Beskrivning

  Vi erbjuder denna fantastiska 2:a/2,5:a i centrala Årsta:

  Ljus och nyrenoverad lägenhet med funkischarm i centrala Årsta. Bara några minuter från mysiga Årsta torg, Folkets hus, kommunikationer, Årstaskogen, mataffärer och restauranger. Samtliga ytskikt i lägenheten är nyrenoverade (vägg/tapet/parkettgolv/tak/lister/fönster/garderobs- och köksluckor). Helt ny matta i sovrummet och nya vitvaror i köket (induktionsspis och kyl/frys). Ljusinsläpp från både gata och innergård.

  55m2, hyra: 5137 kr. Hemförsäkring ingår (alltid med SKB). Bredband via fiber. Solig balkong. Våning 1 av 3 mot lugn återvändsgata samt nyrenoverad och grön gård. Mycket trygg och pålitlig värd, SKB. Upplåtelseinsats SKB 30 415 kr.

  Hall med mörkgrå plastmatta, garderob, städskåp och plats för hatthylla. Vita väggar.

  Kök med gott om förvaring i vinkel, samt stort skafferi. Helt ny diskmaskin som eventuellt kan ingå vid ett byte, annars är det enkelt att ställa dit en ny. Ny induktionsspis och ny kyl/frys. Några av originalskåpen är bevarade och alla luckor är nymålade i vitt. Vita väggar och mörkt grå plastmatta. Fönster mot innergård. Plats för litet bord och två stolar i köksdelen, annars finns gott om utrymme för stort bord i matplats-delen intill köket. Vi använder matplats-delen som barnrum just nu och har valt att dela av med ett draperi (se bilder och planritning). För oss fungerar därför lägenheten som en 2,5:a/3:a. Mellan kök och vardagsrum finns också en inbyggd originalgarderob med överskåp.

  Vardagsrum med plats för både soffa och matbord för den som vill använda matplats-delen av köket som ett litet extra sovrum. Utgång till solig balkong. Nyslipat parkettgolv och vita väggar.

  Sovrum med två inbyggda originalgarderober med överskåp. Helt ny mörkgrå plastmatta och vita väggar.

  Badrum med klinker och kakel. Badkar och vägghängd toalett. Helt nytt badrumsskåp. Fönster mot innergård.

  Vill man möblera lägenheten som en traditionell tvåa med matbord i köket går det att ta bort dörrarna mellan hall-kök-vardagsrum för att få en luftigare känsla i lägenheten.

  Vi älskar lägenheten och trivs jättebra i Årsta, men söker nytt för att vi behöver större.

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 3 rum / 65 m2
 • Max hyra 11 000 kr
 • Områden
  Stockholm

  Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad, Johanneshov / Enskededalen, Hägersten, östra, Hägersten, västra

Antal annonsbesökare: 2 198
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Haga, Göteborg
7300 kr/mån
2 rum, 60 m², 2 tr
Stampen, Göteborg
7398 kr/mån
2 rum, 55 m², BV
Majorna, Göteborg
11112 kr/mån
5 rum, 123 m², 2 tr
Vaxholm
7999 kr/mån
2 rum, 55 m², 1 tr
Vill du synas här?