Norra Djurgårdsstaden, Stockholm

Husarvikstorget 6

 • Hyra 12 000 kr/mån
 • Storlek 2 rum / 62 m2
 • Våning 4 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 687467
 • Faciliteter Balkong/terrass, Hiss, Badkar
 • Beskrivning

  FINNES
  Ljus och luftig 2 rok högst upp i huset med stor balkong i söderläge och utsikt över ett grönt bilfritt torg. Krypavstånd till Husarvikens bryggor och Nationalstadsparken med Stora Skuggans grönska, Fiskartorpssjön och Kungens får (har man balkongdörren öppen på sommaren hör man alltså fårens bräkande från andra sidan viken). Exakt hyra är 12 639 kr.

  Området
  Goda kommunikationer med både tunnelbana och flera bussar på 5 minuters avstånd. Även promenad genom Lill-Jansskogen funkar för den med bra skor. Flera förskolor och grundskola väldigt nära, detsamma gäller apotek och flera livsmedelsaffärer. Norra Djurgårdsstaden är Europas största stadsutvecklingsprojekt och har en tydlig hållbarhetsprofil som genomsyrar mycket. Huset ligger rakt över gatan från Gasverket, som under hösten 2019 kommer börja öppna för allmänheten. Där ska det bli muséer, restauranger, hotell, butiker, musikscen och annat som är av intresse för både lokalbefolkningen men också för stockholmare och beyond. Redan nu är Systembolaget, Spårvägsmuséet och Klätterverket klara och nya aktörer presenteras hela tiden.

  Huset
  Byggår 2016, det är bara vi som bott här. Tyst och välisolerat, vi har aldrig stört oss på grannarna och de är dessutom väldigt trevliga. All utrustning och ytskikt i fint skick. Energisnåla vitvaror och välisolerat för minskat uppvärmningsbehov.

  Hall
  Rymligt och inbjudande med klinkergolv och stor inbyggd garderob.

  Badrum
  Helkaklat och utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt handdukstork och badkar. Bra förvaring.

  Vardagsrum
  Öppen planlösning och längsgående fönster som fortsätter in i köket. Balkongdörr med glas ned till golvet, så ljusinsläppet är fint.

  Sovrum
  Lugnt och tyst sovrum, från vilket man når en stor klädkammare.

  Kök
  Välplanerat och utrustat med diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll, mikrovågsugn samt fullstora kyl + frys. Lättmöblerad matplats. En grej vi verkligen uppskattat med köket är att det i ena diskhon finns en matkvarn! Den maler ner allt organiskt avfall, som sedan förs ut ur fastigheten för att bli biobränsle, bl.a. till SL-bussar som kör i området. Det innebär också adjö till illaluktande soppåsar. Livskvalitet ju.

  Övrigt
  Sop- och återvinningsrum i grannhuset, 1 minut bort. Här källsorteras allt utom grovsopor.
  Möjlighet till egen odlingslott på taket. Där finns också solceller som försörjer de gemensamma ytorna med el. Garage under huset med direkthiss upp.


  SÖKES
  Vi trivs väldigt bra i NDS men den här lägenheten är för liten för våra behov. Då vi har familjemedlemmar utanför stan behöver vi ha ett gästrum och vi är därför främst ute efter 3 rok, men även 4 rok är intressant om hyran är rätt.

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Hyresvärd Heba
 • Bredband Telia Fiber

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 3 rum / 60 m2
 • Max hyra 15 000 kr
 • Områden
  Stockholm

  Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm, Östermalm / Gärdet / Djurgården, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala

Antal annonsbesökare: 463
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Kvillebäcken, Göteborg
9220 kr/mån
2 rum, 54 m², 4 tr
Gamla staden, Malmö
14000 kr/mån
3 rum, 100 m², 4 tr
Tumba
7700 kr/mån
4 rum, 93 m², 1 tr
Örgryte, Göteborg
5500 kr/mån
1 rum, 49 m², 6 tr
Vill du synas här?