Norra Djurgårdsstaden, Stockholm

Husarvikstorget 6

 • Hyra 12 000 kr/mån
 • Storlek 2 rum / 65 m2
 • Våning 4 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 687467
 • Faciliteter Balkong/terrass, Hiss, Badkar
 • Beskrivning

  **Vi har lagt upp en annons för att vi är ute efter ett byte och ser fram emot seriösa svar**

  F I N N E S
  Ljus och luftig 2 rok på 62 kvm, högst upp i huset med stor balkong i söderläge och utsikt över ett grönt bilfritt torg. Krypavstånd till Husarvikens bryggor och Nationalstadsparken med Stora Skuggans grönska, Fiskartorpssjön och Kungens får (har man balkongdörren öppen på sommaren hör man alltså fårens bräkande från andra sidan viken). Exakt hyra är 12 639 kr.

  O m r å d e t
  Goda kommunikationer med både tunnelbana och flera bussar på 5 minuters avstånd. Även promenad genom Lill-Jansskogen funkar för den med bra skor. Flera förskolor och grundskola väldigt nära, detsamma gäller apotek och flera livsmedelsaffärer. Norra Djurgårdsstaden är Europas största stadsutvecklingsprojekt och har en tydlig hållbarhetsprofil som genomsyrar mycket. Huset ligger rakt över gatan från Gasverket, som under hösten 2019 kommer börja öppna för allmänheten. Där ska det bli muséer, restauranger, hotell, butiker, musikscen och annat som är av intresse för både lokalbefolkningen men också för stockholmare och beyond. Redan nu är Systembolaget, Spårvägsmuséet och Klätterverket klara och nya aktörer presenteras hela tiden.

  H u s e t
  Byggår 2016, det är bara vi som bott här. Tyst och välisolerat, vi har aldrig stört oss på grannarna och de är dessutom väldigt trevliga. All utrustning och ytskikt i toppenskick. Energisnåla vitvaror och välisolerat för minskat uppvärmningsbehov.

  H a l l
  Rymligt och inbjudande med klinkergolv och stor inbyggd garderob.

  B a d r u m
  Helkaklat och utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt handdukstork och badkar. Bra förvaring.

  V a r d a g s r u m
  Öppen planlösning och längsgående fönster som fortsätter in i köket. Balkongdörr med glas ned till golvet, så ljusinsläppet är fint. Stor balkong med solljus från förmiddag till sen eftermiddag.

  S o v r u m
  Lugnt och tyst sovrum, från vilket man når en stor klädkammare/WIC.

  K ö k
  Välplanerat och utrustat med diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll, mikrovågsugn samt fullstora kyl + frys. Matkvarn i diskhon! Lättmöblerad matplats.

  Ö v r i g t
  Sop- och återvinningsrum i grannhuset, 1 minut bort. Här källsorteras allt utom grovsopor. Möjlighet till egen odlingslott på taket. Där finns också solceller som försörjer de gemensamma ytorna med el. Garage under huset med direkthiss upp.


  S Ö K E S
  Vi trivs väldigt bra i Norra Djurgårdsstaden men den här lägenheten är för liten för våra behov. Då vi har familjemedlemmar utanför stan behöver vi ha ett gästrum och vi är därför främst ute efter 3 rok, men även 4 rok är intressant om hyran är rätt. Vi är i första hand intresserade av Norra Djurgårdsstaden, särskilt Primulas fastigheter på Hårdvallsgatan 14-20!

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Hyresvärd Heba
 • Bredband Telia Fiber

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 3 rum / 70 m2
 • Max hyra 16 500 kr
 • Områden
  Stockholm

  Östermalm, Östermalm / Gärdet / Djurgården

Antal annonsbesökare: 1 905
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Östermalm, Stockholm
5000 kr/mån
1 rum, 30 m², 1 tr
Södermalm, Stockholm
5546 kr/mån
1,5 rum, 40 m², 3 tr
Sundbyberg
10302 kr/mån
2 rum, 55 m², 3 tr
Heden, Göteborg
9999 kr/mån
3 rum, 100 m², 5 tr
Vill du synas här?