Vällingby

Nordingrågatan 8

 • Hyra 4 220 kr/mån
 • Storlek 1 rum / 25 m2
 • Våning 2 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 690366
 • Beskrivning

  Jag och min sambo är genuint intresserade av ett byte och ber därför att endast seriösa intressenter visar intresse för vår bostad. Vad vi letar efter framgår längst ner i posten.

  ---
  * Vår lägenhet är en välplanerad och ljus etta som ligger mitt emellan Råcksta och Vällingby tunnelbana (ca 7-8 minuters gångväg till vardera & 20 minuter med tunnelbanan till Odenplan). Den har två stora fönster som vetter mot en lummig park. Rummet är mycket rymligt och lättmöblerat med parkettgolv.

  * Lägenheten har ett riktigt, men litet kök. Ett matbord kan med fördel ställas intill fönstret i stora rummet för utsikt mot grönska. Köket har en liten kyl med frysfack (finns dock utrymme i stora rummet för att ha en kombinerad kyl/frys). Väggen intill spis och diskho är kaklad och det är förberett för en bänkdiskmaskin.

  * Hallen har plats för en klädhylla och ett litet skåp. Badrummet har kakelgolv- och väggar samt dusch. Det finns möjlighet att installera tvättmaskin, och handdukshållarna har en värmefunktion.

  * Tvättstugan ligger i en separat byggnad drygt 5-6 minuter bort, men är stor och tillåter tio personer att tvätta parallellt. Vi har aldrig haft problem att boka tid. Majoriteten av tvättmaskinerna, torkskåp och torktumlare byttes ut 2018. Det finns även en mangelmaskin samt fåtöljer att slå sig ner i för den som vill stanna kvar medan tvätten går.

  * I källaren finns ett källarförråd samt möjlighet att parkera cyklar.

  * Lägenheten behöver tapetseras om, men det görs av professionell hantverkare innan nästa hyresgäst flyttar in.

  * Hyresvärden har alltid varit professionell och snabb på att lösa eventuella problem som uppstår. Nyligen har de installerat ett elektroniskt låssystem med portbrickor och porttelefon.

  ----
  * Närliggande Vällingby centrum har ett stort utbud av butiker, shopping, gym och matställen med generösa öppettider (vardagar 10-20, helger 10-18). Coop och Hemköp har två stora butiker mitt i centrum, och dessutom finns Stora Coop i Vinsta ca 15 minuters promenad bort. Vid Råcksta station finns ytterligare en Hemköp precis intill stationen.

  * Bostaden ligger i ett lugnt område intill en stor och grön park med lekplats för barn, och det finns både förskola och skolor inom gångavstånd. Grimsta naturreservat, motionsspår och superfina Kanaanbadet ligger ca 20 minuters promenad bort.

  ---
  VI SÖKER: En tvåa eller trea, helst med ett rymligt kök, badkar och balkong samt närhet till grönska och vatten. Vi är dock flexibla i det avseendet. Goda kommunikationer och närhet till bra matbutiker är ett måste.

  Vi trivs bra i vårt område, men lägenheten är för liten för två personer varför vi söker något större. Med anledning av att min sambo vill komma närmare stan utforskar vi även möjligheter att flytta närmare stan, trots att vi trivs här.

  Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av ett byte. Vi svarar snabbt, och nås med fördel genom meddelandefunktionen (har inte alltid möjlighet att svara i telefon).

  /Katja & Carl

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Hyresvärd Wallenstam
 • Bredband COMHEM

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 2 rum / 50 m2
 • Max hyra 7 500 kr
 • Övriga preferenser Badkar
 • Områden
  Stockholm

  Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Solna, innerstad/norra/östra, Bromma, södra/östra, Bromma, norra/västra, Vällingby, Solna, norra, Solna, innerstad/södra, Sundbyberg, innerstad

Antal annonsbesökare: 207
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Uddevalla
6495 kr/mån
3 rum, 81 m², BV
Bandhagen
7980 kr/mån
3 rum, 70 m², 3 tr
Vaxholm
7999 kr/mån
2 rum, 55 m², 1 tr
Handen
9999 kr/mån
3 rum, 55 m², BV
Vill du synas här?