Lidingö

Ackumulatorvägen 12

 • Hyra 12 730 kr/mån
 • Storlek 3 rum / 73 m2
 • Våning 3 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 692413
 • Faciliteter Balkong/terrass, Hiss
 • Beskrivning

  Ljus och luftig lägenhet (byggd 2014) på tredje våningen i området Dalénum. Rymlig skjutdörrsgarderob i hallgången. Köket är utrustat med diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, induktionsspis, ugn, kyl och frys i rostfritt stål. Badrum med plast för tvättmaskin. Vi har installerat kombinerad tvättmaskin/torktumlare och det är toppen. I anslutning till det större sovrummet finns en lång balkong med utsikt över innergården. Innergården har en sandlåda där barn kan leka. Det finns även en grillplats som alla får använda.

  Dalénum är ett lugnt och trevlig område nära vattnet. Ett stenkast från kajen där det finns två trevliga restauranger. Ena restaurangen har en ”corner shop”. I byggnaden finns en skönhetssalong på BV samt en inredningsbutik. Sats ligger i huset tvärs över. Lägenheten ligger ca 1 minut från Lidingöbanan. Det tar ca 10 min att åka till Ropsten och ca 20 min till Östermalm. Ica Kvantum och Willys ligger ca 900 meter bort.

  Garageplats ingår inte i hyran men kan enkelt hyras av Q-park för 950 kr i månaden. Vi hyr parkering och är väldigt nöjda. Bara att ta hissen ner till garaget. Bilen är alltid varm och trygg. I garaget finns även en cykelparkering.

  Tvättrum med tre tvättmaskiner, två torktumlare och ett torkskåp finns i byggnaden. Ta bara hissen och sen är du där. Man bokar enkelt tvättid online. En förrådplats ingår även i hyran.

  Sopor slänger du i ett av de tre sopnedkasten utanför byggnaden. Har du grovsopor, glasflaskor, plastförpackningar eller liknande så finns ett soprum på innergården. Väldigt skönt att kunna slänga stora kartonger etc utan att behöva åka till soptippen.

  Jag och min man har bott i lägenheten i ca tre år och är väldigt nöjda. Vi har en 1-åring och planerar på att utöka familjen och behöver därför hitta något större.

  Bredband ingår i hyran. (>500Mbps)

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Hyresvärd John Mattson

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 4 rum / 100 m2
 • Max hyra 20 000 kr
 • Områden
  Stockholm

  Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm / Gärdet / Djurgården, Södermalm, västra / Gröndal, Saltsjö / Nacka / Hammarby, Solna, innerstad/norra/östra, Bromma, södra/östra, Bromma, norra/västra, Spånga, Solna, norra, Solna, innerstad/södra, Sundbyberg, innerstad, Sundbyberg, norra/västra, Lidingö, Danderyd, Täby, innerstad/södra/östra, Täby, norra/västra, Sollentuna, innerstad/södra, Sollentuna, innerstad/norra/östra

Antal annonsbesökare: 1 210
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Jönköping
7525 kr/mån
4 rum, 79 m², BV
Gröndal, Stockholm
3781 kr/mån
1 rum, 40 m², 4 tr
Bandhagen
3958 kr/mån
1 rum, 26 m², 7 tr
Södermalm, Stockholm
6131 kr/mån
1,5 rum, 47 m², 1 tr
Vill du synas här?