Hässelby

Enspännargatan 21

 • Hyra 3 247 kr/mån
 • Storlek 1 rum / 21 m2
 • Våning Bottenvåning
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 696868
 • Faciliteter Balkong/terrass
 • Beskrivning

  Med sin stora balkong upplevs den nätta lägenheten som än luftigare och större än vad som sägs på pappret. Beläget en trappa ned i suterräng ger det en utsikt mot grönskande träd och en mindre park bakom löven - så väl utifrån som inifrån framträder det som en lägenhet på andra våningen, utan någon insyn! Eftersom lägenhetshuset dessutom är byggt på en upphöjning får det en extra skjuts uppåt - en skymtar till och med lägenhetens putsgula 50-tals-länga från tunnelbaneperrongen.

  Själva lägenheten är smidigt planerad och har, som synes, både helkaklat badrum med handdukstork som parkett i stora rummet. Kokvrån har fått tjänstgöra med bravur i allsköns storkok under åren, dess ringa storlek till trots. Söderläget och de stora fönstren medför därtill att lägenheten blir osedvanligt ljus för sina kvm (samtliga bilder, förutom badrum, är tagna med endast förmiddags-sol som ljuskälla) - att balkongen dessutom finns och plussar på med sina metrar (ca 1.4x2.5, ~3.5kvm) utöver lägenhetens övriga gör inte saken sämre.

  En hurtig dag hinner du till tunnelbanan inom ett par minuter, annars kommer du så väl till Hässelby gårds centrum som station inom fem i lugn promenadtakt. Väl där finns så väl systemet, matställen och fik som matbutiker i plural; beger du dig i stället tio minuters gång mot Vinsta finns dessutom än större mataffärer likt Stora Coop (fd. Coop Forum) och Willys samt förvånansvärt bra second hand med rimliga priser.

  Har bott här de senaste åren och trivs väl bland mina tystlåtna grannar och tillmötesgående hyresvärd. Tvättstuga finns för övrigt gånger två á två maskiner vardera med generösa tider (för den som vill är det dessutom möjligt att koppla in en tvättmaskin i badrummet). Källarförråd och säkerhetsdörr ingår även med själva lägenheten.

  Här kan även nämnas att jag uppskattar området och lägenheten men letar mig till söderort för vänner och familj. Inte minst har bästa vännen fått barn - en lägenhet beläget kring Högdalen/Rågsved vore perfekt som kommande och ambulerande barnvakt! Andra områden kan så klart också vara av intresse - särskilt om det tar mig närmare söderort - så tveka inte att höra av er i så fall. I övrigt är det bara att hojta till om något undras, hej!

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 1 rum / 20 m2
 • Max hyra 6 000 kr
 • Områden
  Stockholm

  Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala, Johanneshov / Enskededalen, Enskede, Farsta, Bandhagen / Högdalen, Hägersten, östra, Skärholmen, Bagarmossen / Skarpnäck / Sköndal, Hägersten, västra

Antal annonsbesökare: 405
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Gamla stan, Stockholm
4300 kr/mån
2 rum, 40 m², 3 tr
Bandhagen
7980 kr/mån
3 rum, 70 m², 3 tr
Östermalm, Stockholm
7200 kr/mån
2 rum, 45 m², BV
Johanneshov
7075 kr/mån
2 rum, 64 m², 3 tr
Vill du synas här?