Sundbyberg

Gamla Enköpingsvägen 126B

 • Hyra 9 400 kr/mån
 • Storlek 2 rum / 52 m2
 • Våning 4 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 700605
 • Faciliteter Balkong/terrass, Hiss
 • Beskrivning

  Nyproducerad 2 r.o.k på 52 kvm i Sundbyberg, Ursvik. Vi trivs jättebra både i området och i lägenheten men nu behöver vi ett större boende. Lägenheten ligger på våning 4/4 och ligger bra till i natursköna Ursvik. Ursprungliga hyran är 9800 kronor, men på grund av nybyggnation ges en rabatt på 400 kr varje månad. Mer information om lägenheten:

  BALKONG
  Balkong mot innergård med sol hela eftermiddagen och kvällen.

  ÖPPEN PLANLÖSNING
  Stort vardagsrum och kök med öppen planlösning och fönster i tre riktningar vilket ger bra ljusinsläpp. Rymligt och praktiskt kök från Vedum med inbyggd diskmaskin. Induktionshäll. Stor hall med klinkergolv två rymliga garderober, och ett städskåp.

  SOVRUM
  Sovrum med ett större fönster mot innergård, och ett mindre fönster. Mindre "walk-in-closet" i anslutning till sovrummet.

  BADRUM
  Stort helkaklat badrum med duschväggar. Handdukstorkare och förberett för tvättmaskin/kombimaskin. Flera nya tvättstugor finns i anslutning till huset och där är det relativt enkelt att få en tvättid.

  BIL/CYKEL/FÖRRÅD
  Många som bor i Ursvik cyklar till Solna/Sundbyberg/city och det finns cykelförråd i huset. Är man bilägare finns det ett värmegarage längst ner i byggnaden med en parkeringsplats som kan tas över (850 kr/månad). Tillhörande lägenhetsförråd finns på vinden.

  OMRÅDET URSVIK
  Ursvik tillhör Sundbyberg och ger känslan av en mindre, mysig och familjär stadsdel som ligger precis intill naturen. Från lägenheten är det 1,2 kilometer vardera till Hallonbergen eller Rissne tunnelbana. Från busshållsplatser i närheten når du Sundbyberg inom 20 minuter. I Ursvik finns de berömda Ursviksspåren precis runt hörnet. I området finns det flera lekplatser, aktivitetsområden, naturreservat, förskolor och skolor, mataffärer och gym. Läs mer om Ursvik på https://ursvik.se/om-ursvik/omradet/.

  BYTE
  Vi önskar en större lägenhet, minst 3 r.o.k, helst i Ursvik/Solna/Sundbyberg/Bromma men andra områden kan också vara av intresse. Närheten till kollektivtrafik prioriteras.

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Hyresvärd Wåhlin

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 3 rum / 60 m2
 • Max hyra 12 000 kr
 • Områden
  Stockholm

  Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala, Solna, innerstad/norra/östra, Bromma, södra/östra, Bromma, norra/västra, Solna, norra, Solna, innerstad/södra, Sundbyberg, innerstad, Sundbyberg, norra/västra

Antal annonsbesökare: 968
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Märsta
9178 kr/mån
3 rum, 81 m², 5 tr
Sundbyberg
17163 kr/mån
4 rum, 101 m², 6 tr
Kungsbacka
10000 kr/mån
3 rum, 70 m², BV
Sundbyberg
6710 kr/mån
3 rum, 76 m², 11 tr
Vill du synas här?