Solna

Lilla gatan 3

 • Hyra 5 500 kr/mån
 • Storlek 1 rum / 41 m2
 • Våning 4 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 704542
 • Faciliteter Hiss
 • Beskrivning

  Exakt hyra: 5557kr

  - Om lägenheten -
  På fjärde våningen med hiss finner du denna ljusa och luftiga lägenhet mitt i populära Gamla Råsunda - ett trivsamt boende på 41 kvm. Lägenheten har en lummig utsikt mot kastanjeträd och närbelägen park. Högt i tak, originalgolv i furu samt fönster och garderober med original beslag. Väggarna i hall och rum målades om under våren 2019. Hallen är rymlig och möblerbar med två stora garderober med överskåp. Rummet är ljust och lättmöblerat. Här finns ytterligare förvaring bestående av två stora garderober med överskåp. Badrummet är helkaklat, fräscht och stambytt. Funktionellt och fräscht kök med matrumsdel som går att använda som sovdel. Jag hade tidigare min säng på 160 där.

  I huset finns cykel/barnvagnsrum och tvättstuga på markplan. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Internet via fiber. Parkeringsplats finns att hyra av hyresvärden (annonseras via hemsidan, ingår ej i lägenheten). I området finns även boendeparkering via Solna stad. Trevliga och tysta grannar på en lugn gata.

  Lägenheten upplevs större i verkligheten än vad bilderna ger intryck av. Välkommen på visning vid grön matchning.

  - Om området och kommunikationer -
  Lugnt och trevligt område nära stan. Bra kommunikationer i anslutning till lägenheten. Näckrosens tunnelbana ligger inom 7 minuters gångavstånd. Buss 515 som ligger runt hörnet från huset går dygnet runt, alla dagar i veckan, till Odenplan och Sundbybergs station. Bussen ansluter till flertalet bussar, tvärbana och pendeltåg vid Solna Station och Sundbyberg Station. Från lägenheten är det även gångavstånd till fler kommunikationer vid Solna Centrum. Cyklar in till city gör du på cirka 25 minuter.

  Lägenheten ligger nära flertalet matbutiker och restauranger. Mall of Scandinavia och Solna Centrum finns på bekvämt promenadavstånd. Även mysiga Filmstaden med egen biograf, våffelcafé och julmarknad. Från lägenheten är det nära till grönområden som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken. Vid Lötsjön ligger även ett jättefint modernt utegym som även är belyst kvällstid. Vackra Ulriksdals slott ligger också en cykeltur bort.

  - Vi söker -
  Jag och min flickvän söker en större lägenhet med minst två rum på 50 kvm och uppåt, helst i Råsunda då vi trivs otroligt bra här. Förslag är också välkomna på nämnda områden i annonsen.

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 2 rum / 50 m2
 • Max hyra 10 000 kr
 • Områden
  Stockholm

  Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm, Östermalm / Gärdet / Djurgården, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Johanneshov / Enskededalen, Hägersten, östra, Solna, innerstad/norra/östra, Bromma, södra/östra

Antal annonsbesökare: 1 243
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Kåbo, Uppsala
12000 kr/mån
4 rum, 80 m², BV
Södertälje
7912 kr/mån
2 rum, 63 m², 2 tr
Spånga
5250 kr/mån
2 rum, 57 m², 2 tr
Lidingö
8944 kr/mån
2 rum, 70 m², 8 tr
Vill du synas här?