Masthuggets distrikt, Göteborg

Vegagatan 1

1 mot 1

2 rum ∙ 50 kvm ∙ Vån 3

7 000 kr/mån

Annonsnummer: 705808

Balkong
Hiss
Badkar
BRF

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Ivar Kjellberg

Snabb info:

Hela lägenheten (väggar och tak) är nymålat. Badrummet fick en ny badrumsmatta, badrumsskåp samt toalett. Köket fick en ny induktionsspis, allt detta gjordes i mars 2020. Fick en ny kyl och frys i april 2021. Detta påverkar inte hyran.

Hörnlägenheten ligger på Vegagatan, första huset bredvid Oscar Fredriks:ka på Prinsg. i Linné (nära Haga och Järntorget i centrala Göteborg). Renoverades om från kontorslokal till lägenhet på 90 talet. Det är en 2:a på 45 kvm men känns mycket större, hyran är på 7400 (2024 årshyra), öppen planlösning med vardagsrum och kök med mycket fönster, fint parkettgolv, en liten balkong, ett stort sovrum och en walk-in closet. Hiss, tvättstuga och förråd samt sopnedkast i samma våningsplan. Man har också bytt radiatorer/element i hela lägenheten. Det finns en bildad brf men den är vilande, finns inga planer för fastighetsägaren att sälja.

Längre info:

Mysig hörnlägenhet i ett lugnt pensionärs/barnfamiljs område, med en underbar utsikt mot Oskar Fredrikskyrkan. 2 trappor upp med balkong ut mot Vegagatan/Prinsgatan. Tvättstugan, källarförråd finns på samma våning som lägenhetens, garage är en våning ner. Hiss finns. Ett stenkast från Slottsskogen och Linnégatan. Tvättstugan är kanon och det är lätt att få tider.

När du kommer in möts du av en hall med ett fint stengolv, vardagsrummet/köket är stort och har en jättefin parkettgolv. Vardagsrummet har 2 stora soffor, soffbord, ett matbord till 4-8 personer och 5 stora fönster som släpper in mycket ljus samt balkong. Köket är väldigt bra planerad, du får plats med mycket utrymme och då det finns flera fönster samt balkong vid köket så stannar inte matoset kvar i lägenheten. Balkongen är liten men rymlig och har utsikt mot Vegagatan/Prinsgatan.

Ett stort sovrum med parkettgolv och plats för dubbelsäng, två fönster ut mot Oscar Fredrikskyrkan. Lägenheten har också en stor walk-in closet med klädhängare och ett skåp.

Lägenheten har ett stort badrum med dusch, handdukstork/värmare, stor spegel och skåp.

Lägenheten är en 2:a på 45 kvm men känns mycket större då den är bra planerad och luftig med mycket fönster och den egentliga hyran är på 7057 (2023 årshyra) kr. Det är ett comhem hus så det analoga nätet finns kvar och de har både coax bredband (comhem) och fibernät bredband.

Källarförråd finns c:a 10 kvm. Tvättstugan i samma plan. Cykelförråd och mopedrum.
Boendeparkering i området (M4), finns också garage i huset där man kan ansöka om parkeringsplats (1015 kr/mån i mån av plats.

Lägenheten är definitivt värd att se!

En av Göteborgs bästa hyresvärdar - Det är en mycket aktiv hyresvärd som ständigt vill förbättra servicen till oss boende, snabba och effektiva!

Runtomkring finns det mycket caféer, restauranger och fina naturområden, som Slottskogen och dess omnejd. 3 min gångavstånd till Linnégatan där det finns butiker, matbutiker (Hemköp, Willys, Netto, Lidl), saluhall, caféer/restauranger, apotek och bra resekommunikation, där spårvagnar och bussar även åker under nattrafik. Bredvid Linnéstadens Saluhall Briggen finns Linnéstadens bibliotek, ett utmärkt ställe att studera i lugn och ro.

Resekommunikationen är riktigt bra, du kan åka kollektivt från busshållplatsen Oskar Fredrikskyrkan där du tar 60 bussen eller ta bussar/spårvagnar från Prinsgatan eller Masthuggstorget. Alla tre hållplatser har bussar/spårvagnar som åker nattrafik.

Ett ev byte kan göras omgående när rätt objekt presenteras.

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Alternativt önskemål
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Kollektivtrafik
Buss
Oscar Fredriks Kyrka (22 meter)
Annat
Masthuggstorget (416 meter)
Restauranger
Termino C 4612 AB
Prinsgatan 5 (117 meter)
Termino C 4612 AB
Prinsgatan 5 (117 meter)
Skolor och barnomsorg
Abc All About Children AB
Tredje Långgatan 31 (255 meter)
Förskolan Månen
Klamparegatan 11 (216 meter)
Affärer
Willys Hemma Vegastaden
Nordostpassagen 47 (296 meter)
Droppens Livs AB
Fjällgatan 26 (301 meter)
Är du intresserad av ett byte?
Svarar vanligtvis inom 10 timmar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis