Västerhaninge

Ribby Allé, Västerhaninge, Sverige 17A

 • Hyra 11 500 kr/mån
 • Storlek 3 rum / 74 m2
 • Våning Bottenvåning
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 713263
 • Beskrivning

  Hejsan, Vi bor i en fin trea i ett lugnt område i Västerhaninge. Det är ca 10-15 min gångväg från centrum och pendeltåg. Ligger även nära skola och förskola. Det är ett barnvänligt och lugnt område. Vi har aldrig haft några problem med störande grannar.
  Så vill man kommer lite längre ut från stan, närmare grönområden och naturen så är detta en perfekt lägenhet för det.

  Vid eventuellt byte så kommer tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin att tas över av den nya hyresgästen. Iom att de ingår tvättmaskin och torktumlare i lägenheten finns det ingen tvättstuga.

  Till lägenheten finns två uteplatser, en på framsidan och en på baksidan. Den på framsidan är det plattor på och den på baksidan är det trall. Trallen sköts av den som bor i lägenheten men de buskar som finns runt uteplatserna sköts av hyresvärden. Solen går upp på ena sidan och ner på den andra. Det finns även gott om gräsmatta i området som får nyttjas av alla som bor här.

  Telia fiber ingår i lägenheten och det är ett basutbud och kostar 199 kr per månad. Detta ingår i hyran och går inte att ta bort. Vill ni utöka utbudet kostar det extra.

  Även elen står med på hyran och därför kan hyran vara lite olika varje månad. Vi har dock aldrig överstigit 11500 utan brukar ligga lite under det.

  De finns två garderober i lägenheten en mindre och en större. I den mindre finns det ett fönster, vilket gör de möjligt att använda det som ett rum. Dock är detta det ända förådsutrymmen som ingår i lägenheten.

  Det finns gott om parkeringar men man måste ansöka om en plats via hyresvärden (willhem) och en plats kostar 400 kr i månaden.


  Huset är byggt 2014

  Undrar ni något tveka inte att skriva!!

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 2 rum / 60 m2
 • Max hyra 10 000 kr
 • Områden
  Stockholm

  Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm, Östermalm / Gärdet / Djurgården, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad, Johanneshov / Enskededalen, Enskede, Farsta, Bandhagen / Högdalen, Bagarmossen / Skarpnäck / Sköndal, Solna, innerstad/norra/östra, Bromma, södra/östra, Bromma, norra/västra, Vällingby, Spånga, Kista, Hässelby, Solna, norra, Solna, innerstad/södra, Sundbyberg, innerstad, Sundbyberg, norra/västra, Järfälla, södra, Järfälla, norra, Sollentuna, innerstad/södra, Sollentuna, innerstad/norra/östra, Upplands Väsby

Antal annonsbesökare: 1 810
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Ödåkra
14500 kr/mån
3 rum, 109 m², 1 tr
Sundbyberg
9000 kr/mån
2 rum, 55 m², BV
Tungelsta
8500 kr/mån
3 rum, 61 m², BV
Vårby
6356 kr/mån
2 rum, 56 m², 3 tr
Vill du synas här?