Sundbyberg

Sundbybergs torg 3

 • Hyra 9 000 kr/mån
 • Storlek 3 rum / 80 m2
 • Våning 1 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 717221
 • Faciliteter Balkong/terrass, Hiss, Badkar
 • Beskrivning

  I och med Covid 19 kan vi erbjuda digitala visningar av vår lägenhet vid 100 % byte. Vid fysiska visningar ser vi till att de blir säkra också. Ta hand om er!

  Hej,

  Detta är en fantastisk lägenhet belägen mitt i centrala Sundbyberg. Allt du kan tänkas behöva finns endast några steg bort.

  Lägenheten har högt till tak, är luftig, bra planerad och "personlig". Många som besöker oss får intrycket av att lägenheten är större än 80 kvadratmeter, kanske bidrar den höga takhöjden till den känslan.

  Kök: Köket har allt en behöver och en jättefin matrumsdel där "pigan" bodde förr i tiden. Bra ytor och mycket förvaring. Luftigt! Diskmaskin.

  Halvrum: Intill vardagsrummet finns det ett fint öppet rum (öppen planlösning mellan detta rum och vardagsrummet) där vi har ett långbord, där får det lätt plats 9 personer. Mycket trevligt att sitta där och umgås över en bit mat.

  Vardagrummet: är även det stort och fint, med spröjsade fönster.

  Sovrum: Det finns två stycken sovrum, från början var dessa ett stort rum (hyresgästen innan oss byggde om så att det blev två stycken rum istället). I båda sovrummen finns det plats för dubbelsängar + förvaring.

  Toalett: En toalett med badkar. Fräscht och fint. Möjlighet att sätta in tvättmaskin. Vi har valt att spara badkaret och sätta in en liten tvättmaskin. Det går även att välja att sätta in ett mindre badkar/dusch, då finns det plats för normalstor tvättmaskin och torktumlare.

  Exakt hyra 2020: 9089 kr

  Övrigt:
  Huset är från ca 1910 och ägs av Frälsningsarmén. Vi har aldrig haft en bättre värd tidigare.

  Stambytt.

  Terasser: Huset har två stycken gemensamma terasser. En precis utanför vår lägenhet med bord, blommor och cykelförvaring. Vi har lagt ut lite trall och ställt ut ett bortd och stolar där. På sommaren brukar vi ställa ut blommor och planteringar. Det är bara vi som är där så det har blivit vår egna altan.
  Det finns även en takterrass i huset, som vi kallar "karlsson-på-taket-altanen". Det är jättemysigt där uppe, perfekt att sitta och sola där eller äta sin mat på sommaren.
  (I och med dessa terasser/altaner har vi valt att klicka i "altan/balkong" i infon)

  Förråd finns uppe på vinden. Rymligt. Även tvättstugan ligger uppe vid vinden. 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och ett torkskåp. Vi har aldrig haft svårt att få tider.

  Jättetrevliga grannar och nära till allt, verkligen allt: natur, vatten, förskolor/skolor, mataffärrer, pubar, restauranger, fik, secondhand-affärer osv. 1 min till tunnelbanan, buss, pendeltåg och tvärbanan.


  Söker: Vi söker främst en större/fler rum och likvärdig lägenhet i Sundbyberg eller Solna. Men även andra områden kan vara av intresse, om det är rätt lägenhet och omgivning.

  Obs! Vi söker endast byte med seriösa personer. Vi har genomfört lyckade och smidiga byten genom Lägenhetsbyte.se förut, så vi vet hur det går till. I och med att vi har en liten bebis är det extra viktigt för oss att alla är seriösa och genuint intresserade innan visningar bokas. Vid 100% grön kedja önskar vi att vi får kontakt med alla i byteskedjan.

  Hoppas vi hörs av!

  Allt gott
  Nathalie, Johan och lilla Nayomi

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Bredband COMHEM

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 2 rum / 65 m2
 • Max hyra 14 500 kr
 • Övriga preferenser Badkar, Öppen spis/kakelugn
 • Områden
  Stockholm

  Bergshamra / Väddö / Björkö, Bromma, norra/västra, Bromma, södra/östra, Danderyd, Ekerö / Drottningholm, Enskede, Kungsholmen / Essingeöarna, Norrmalm / Gamla Stan, Nynäshamn, Saltsjö / Nacka / Hammarby, Saltsjö-Boo, Solna, innerstad/norra/östra, Solna, innerstad/södra, Solna, norra, Stenhamra, Sundbyberg, innerstad, Sundbyberg, norra/västra, Södermalm, centrala, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, östra, Tyresö, Täby, innerstad/södra/östra, Täby, norra/västra, Universitetet / Ekhagen, Vasastan, Östermalm

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis