Mölndal, Kållered

Hagabäcksleden 8

1 mot 1

1 rum ∙ 45 kvm ∙ Vån 2

5 650 kr/mån

Annonsnummer: 723532

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt

OBS! Vänligen klicka bara i ja på byte om du är seriöst intresserad av byte.. Önskar inte att samla på mig en massa 100procentiga byten om inte alla parter är med på tåget :)

Jättefräsch nyligen renoverad etta med kvadratsmart planlösning.

Stor trivsel då det är hög standard i alla rum vilket har gjort att jag bott här i nästan fem år. Men nu är det dags för något nytt och ett extra rum, därmed är jag aktiv här :)

Genomgående vita väggar och parkett i hela lägenheten. Högt i tak och stora fönster ut mot skogen utan insyn. I princip allt i lägenheten är nyligen installerat.

Jättefräscht kök med bland annat rostfria vitvaror och rustik bänkskiva. Har själv en diskmaskin installerat i nederskåpet vid kylen (kan lämnas kvar vid intresse mot en peng).

Även badrummet har smakfulla materialval. Vitt kakel, grått klinker, golvvärme, förberett för tvättmaskin.

Allrummet är stort vilket ger möjlighet till uppdelning mellan sovrums och vardagsrumsyta (fler bilder kommer efterhand)

Huset tillhandahåller tag-system för att komma in genom entredörren och säkerhetsdörr till själva lägenheten. Förråd och tv-kanaler ingår i hyran.

Stor blomstrande innergård där jag ofta sitter och solar på somrarna. Tvättstugor med bland annat fem tvättmaskiner, så är lätt att få tid.

Området: Med vackra omgivningar, grönområden och vandringsleder har Kållered ett perfekt läge mellan natur och city. Här bor man lugnt och skönt med närhet till både fina badsjöar men samtidigt tar man sig smidigt in till centrala Göteborg på mindre än 15 minuter från Kållered station. (Endast tre min promenad till stationen) Ett stenkast från lägenheten finns det mesta man kan tänkas behöva i form av service så som matbutik, restauranger, bibliotek, frisörsalonger mm. Lite lägre bort finns ett flertal gym, vårdcentral, butiker och varuhus, bland annat IKEA, Rusta, Mc Donalds och Willys.

Trivseln i denna lägenhet är alltså stor. Men behöver byta då jag själv är i behov av en tvåa. Så sitter du på en under 7000kr i hyra i Mölndals- eller Göteborgs-området? Då är du varmt välkommen att höra av dig här eller via mail fredriksson.emma@yahoo.se :)

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Alternativt önskemål
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Kollektivtrafik
Buss
Brattåsskolan (184 meter)
Annat
Kållered station (227 meter)
Restauranger
Restaurang Perla
Gamla Riksvägen 54 (110 meter)
Thai Eken KB
Ekenleden 13 (522 meter)
Skolor och barnomsorg
Vommedalen Öppna förskola
Våmmedalsvägen 94 (244 meter)
Östergårdsskolan Förskola
Våmmedalsvägen 25 (414 meter)
Affärer
Coop Nära
Gamla Riksvägen 202 (3701 meter)
le Comptoir Gourmet AB
Argongatan 10 (4305 meter)
Är du intresserad av ett byte?

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis