Bromma

Rörläggarvägen 41

 • Hyra 7 822 kr/mån
 • Storlek 3 rum / 60 m2
 • Våning 3 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 725021
 • Faciliteter Balkong/terrass, Öppen spis/kakelugn
 • Beskrivning

  Vi har en fantastisk hörnlägenhet på höjden i Abrahamsberg med fönster i tre vädersträck. Lägenheten ligger högst upp med utsikt över trädtopparna. Det är en 40-talslägenhet som är tidstypiskt planerad med matrum intill köket (idag används det som arbetsrum).

  Rum: 2,5 (känns som 3)
  Lägenheten är på 57 kvm, men eftersom många söker på 60 ville vi inte att ni skulle missa denna.

  - Extra stor balkong (som två vanliga). Utgång från sovrum och vardagsrum.
  - Öppen spis (tyvärr eldningsförbud).
  - Ej hiss
  - Bra värd och fin stor tvättstuga.
  - Litet källarförråd
  - Säkerhetsdörr
  - Cykelrum i huset
  - Tidstypiska detaljer
  - Ny duschkabin
  - Klart för tvättmaskin
  - Plats för smal diskmaskin

  BESKRIVNING AV RUM

  HALL: En välplanerad hall med bra möjlighet till förvaring. Två äldre, inbyggda garderober finns för hängande ytterkläder och övriga prylar i den andra.

  BADRUM: Litet, gulligt och helkaklat badrum med fönster. Ny duschkabin som sattes in för två år sedan. Plats att ha extra skåp eller förvaring finns bredvid duschkabinen. Klart för tvättmaskin.

  KÖK: Ingång från hall och mindre rum. Charmigt kök med tidstypiska detaljer. Stort fönster med marmorfönsterbräda. Det är bra med förvaring i hela köket tack vare de platsbyggda skåpen. Gasspis och gasugn finns och funkar fint. Diskmaskin. Kyl och frys sattes in för tre år sen. Från köket går man också in till det lilla rummet (skjutdörr i teak skiljer dem åt).

  LILLA RUMMET: Ingång från köket (skjutdörr emellan) och från vardagsrummet. Här finns ett stort fönster och rummet har inbyggd garderob. Vi använder det som arbetsrum men det går väldigt bra att ha en 120-säng och använda som mindre sovrum/barnrum.

  VARDAGSRUM: ingång från hall och lilla rummet. Det här är lägenhetens stora rum som har plats för både matbord och soffmöbler. Fiskbensparkett i hela rummet, och öppna spisen har vackra marmordetaljer. Fönster åt två håll och utgång till balkongen som ligger med utsikt mot skogen.

  SOVRUM: Ingång från hallen. Vackert sovrum med enklare parkettgolv. Tre stora inbyggda garderober med möjlighet till förvaring av kläder, sängkläder m.m. I sovrummet finns ett stort fönster ut mot skogen och här finns även en utgång till balkong.

  Lägenheten ligger på en av Abrahamsbergs trevligaste gator där både kvarterskrogen
  Brasserie Maison, frisör och gym finns. Bra förbindelser med 10 minuters promenad till tunnelbana. Buss till Alvik och Abrahamsberg går precis utanför på gatan och gör att man kommer till tunnelbanan på ett par minuter.

  Bra med skolor och förskolor i området. En kort promenad till Ålsten där både affärer och trevliga caféer och butiker finns. Nära till friluftsliv och grönområden med både Judarskogen och Lillsjön på promenadavstånd.

  ÖNSKAS:
  Mycket är av intresse och vi vill gärna ha olika förslag, men egentligen vill vi närmre stan. Helst byter vi mot en välplanerad lägenhet som ligger centralt på södermalm, men kan tänka oss andra stadsdelar också. Minst två rum, gärna balkong, men är inget krav. Badkar är också en fördel.

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Hyresvärd Privat

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 2 rum / 57 m2
 • Max hyra 12 000 kr
 • Övriga preferenser Badkar, Öppen spis/kakelugn
 • Områden
  Stockholm

  Bergshamra / Väddö / Björkö, Norra Skärgården, Södra Skärgården / Sydöstra Värmdö, Universitetet / Ekhagen, Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm, Östermalm / Gärdet / Djurgården, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad, Enskede, Hägersten, östra, Hägersten, västra, Saltsjö / Nacka / Hammarby, Saltsjöbaden, Solna, innerstad/norra/östra, Nykvarn, Bromma, södra/östra, Bromma, norra/västra, Solna, innerstad/södra, Sundbyberg, innerstad, Ekerö / Drottningholm, Danderyd, Vaxholm

Antal annonsbesökare: 7 666
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Vårby
6356 kr/mån
2 rum, 56 m², 3 tr
Rönninge
7800 kr/mån
2 rum, 60 m², 2 tr
Hammarby sjöstad, Stockholm
9263 kr/mån
2,5 rum, 61 m², 6 tr
Sundbyberg
9000 kr/mån
3 rum, 80 m², 1 tr
Vill du synas här?