Älvsjö

Götalandsvägen 223

 • Hyra 12 000 kr/mån
 • Storlek 3 rum / 80 m2
 • Våning 3 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 726544
 • Faciliteter Balkong/terrass, Hiss, Badkar
 • Beskrivning

  Vi är väldigt seriösa Ang byte av lägenhet. Vänligen endast tryck JA om du är intresserad av att gå vidare med en visning eller svara på meddelanden. Är du inte intresserad så tryck gärna nej så att vi kan komma vidare i bytesprocessen.

  Denna stora 3a är byggd 2013. Ljus lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med gott om plats för både matgrupp och vardagsrumsmöbler. Stor hall med två förvaringsskåp. Badrum med dusch/badkar och toalett, samt plats för tvättmaskin och torktummlare (hör till hyresgästen). Hela huset är barnvänligt.

  2 sovrum. I det ena har vi nu en stor dubbelsäng och en spjälsäng. Där finns 3 inbyggda garderober och utgång till den fina balkongen mot innergården. Det andra sovrummet håller vi på att göra om till barnkammare då vi precis fått tillökning. Där finns en inbyggd garderob.

  Lägenheten är enligt ritning på 79 kvm men skriver 80 här för att inte missa ev byten. Den öppna planlösningen och ljusinsläpp gör att den känns mycket större än 80 kvm.

  Lägenheten är väl ljudisolerat och har TVÅ balkonger. En mindre mot gatan (med kvällssol från ca 16 tiden). Den stora balkongen är mot vår mysiga och lugna innergård förmiddagsol fram till ca 16 tiden.

  I huset tvärsöver finner ni grovsoprum och tvättstuga.
  Lägenheten ligger på 3e våningen och hissen är rymlig. Barnvagnsrum samt cykelrum finns att tillgå samt ett större förråd i källaren.
  Parkering finns runt om. Mittemot finns ett parkeringshus (QPark)där vi har bilen. Kostad beror på vilken abonnemang man väljer. Annars kan man ställa sig i parkeringskö via Stockholm stad. Finns även massa gratis parkering runt om i Älvsjö samt infartsparkeringar då vi har Stockholms mässan precis bredvid.

  Kvarteret Pendlaren ligger i direkt anslutning till Älvsjö torg. Bostaden ligger endast 1 minut från kollektivtrafiken: Älvsjö pendeltågsstation och bussterminal. Alla pendeltågslinjer åker förbi Älvsjö och inom snar framtid väntas även tunnelbanan till älvsjö. Det tar ca 9 minuter in till City och 5 min in till Stockholm Södra och 2-3 min in till årstaberg (tvärbanan samt bussar). Även matbutiken Coop belägen i centrum ligger i huset bredvid vilket är supersmidigt. I centrumet hittar man ett urval av snabbmatsställen, en lyxigare italiensk restaurang, Texas Longhorn, ett flertal sushiställen, gym, trendiga caféer, apotek, blombutiker, bageri, frisör, nagelsalong m.m. Mittemot huset ligger även Älvsjös vårdcentral, Bvc & Mvc.

  Hela Älvsjö är verkligen anpassad för familjer som växer/ planerar att växa och vill komma ifrån stan men ändå vara nära. Älvsjö har flertalet bra skolor och förskolor. I området finns Flertalet trevliga parker med anpassade lekplatser för småbarn och barn samt en hundrastgård och utegym. Både älvsjöskogen (naturreservat) och Solbergaskogen ligger inom promenadavstånd. Även Långsjön ligger på cykel/gångavstånd. Det finns även tre olika gymanläggningar i området att välja mellan, Sats, puls & träning och 24/7.

  På andra sidan av pendeltågsstationen finner man Älvsjömässan samt en större matbutik /Willys)

  Allt som allt ett supertrevligt boende som man trivs i året om!
  Vi har inte bråttom och vill hitta en fin/trivsam lägenhet då vi älskar vår nuvarande lägenhet men vill gärna komma närmare stan pga jobb & familj. Helst Hammarby sjöstad, Södermalm, Årstadal, Liljeholmen och Kungsholmen. Vi kan tänka oss något mindre lägenhet om vi hittar en närmare stan.

  Hör gärna av dig om du tror att detta kan passa dig eller önskar mer info/fler bilder.

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 2 rum / 67 m2
 • Max hyra 15 000 kr
 • Krav Hiss, Balkong
 • Övriga preferenser Bildad BRF
 • Områden
  Stockholm

  Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm, Östermalm / Gärdet / Djurgården, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad, Hägersten, östra, Hägersten, västra, Saltsjö / Nacka / Hammarby

Antal annonsbesökare: 1 312
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Örebro
7975 kr/mån
3 rum, 95 m², 3 tr
Järfälla
10000 kr/mån
2 rum, 60 m², 2 tr
Vårby
6484 kr/mån
3 rum, 81 m², 2 tr
Lindholmen, Göteborg
5001 kr/mån
1 rum, 38 m², 3 tr
Vill du synas här?