Hässelby

Maltesholmsvägen 145

 • Hyra 5 915 kr/mån
 • Storlek 2 rum / 60 m2
 • Våning 4 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 730067
 • Faciliteter Balkong/terrass, Hiss
 • Beskrivning

  Bostadsbeskrivning
  ----------------------------
  Allmänt
  Bostaden ligger på fjärde våningen och ytterdörren är belägen direkt intill hissen. Ytterdörren är en säkerhetsdörr med två lås. Lägenheten är av lite äldre standard men är helt funktionell. Hela lägenheten är nymålad i vitt. Jag har katter i lägenheten idag och därmed har jag också satt nät på balkongen. Om Ni också har katt så kan jag lämna kvar nätet, annars tas det ner vid en flytt.

  Hall
  Avlång yttre hall med förvaring i två garderober och en klädkammare samt ett linneskåp. Ingång till badrummet och inre hallen.

  Inre hallen används idag som litet kontor. Ingång till sovrum, vardagsrum och kök finns här.

  Sovrum
  Sovrummet rymmer idag en 160cm säng utan några problem, tillsammans med två byråer och ett nattduksbord. En 180cm säng bör kunna få plats här också.

  Vardagsrum
  Stort rum med plats för en större soffa och även matbord. Stort fönster och balkongen finns i det här rummet. Parkettgolv i bra skick. Dörr till hall och kök finns beläget i ett av hörnen i rummet, mitt emot balkongens utgång.

  Kök
  Något mindre kök med ny spis och nytt kylskåp. Många skåp både upptill och nertill samt lådor. Diskbänken är ställd i vinkel med spisen. Ventilation med självdrag men ingen huv. Normalstort fönster.

  Badrum
  Lite mindre badrum med duschkabin och förberett för tvättmaskin. Det finns idag en tvättmaskin installerad. Maskinen kan säljas vid en flytt för en rimlig peng. Det är en Bosch som fungerat felfritt sedan jag köpte den (vid inflytt för 2 år sedan).

  Internet / TV
  Stadsnät kopplat med fiber in till lägenheten. Man väljer själv internetleverantör från en portal. Det här har fungerat felfritt sedan inflytt. TV tillhandahålls via stadsnätet och beställs genom samma portal.

  Kommunikationer
  --------------------------
  Bostaden är belägen 3min gångväg till tunnelbanestationen samt 5-6min till busshållplats.

  Närområde
  ----------------
  En närbutik (Hemköp) samt Tunnelbana finns på 3min gångavstånd från bostaden samt en pizzeria/kvarterskrog. På 5min gångavstånd finns ett gym. En asiatisk restaurang finns på 8min gångavstånd.

  På 10-15min kommer du ner till Maltesholmsbadet och därifrån kan man gå längs vattnet till 3 andra stränder inom 20min. Otroligt fina områden att promenera i.

  Parkering sker längs gator där plats finns, men det finns platser att hyra. Ingen kö till dessa utan endast intresseanmälningar gäller. Jag har parkering nu och det tog några månader att få den platsen. Kostnaden för en utomhusparkering är ca 300kr/mån. Garage ligger på 6-700kr/mån men är lite svårare att få.

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Hyresvärd Hässelby Hem
 • Bredband Övrigt/Annat

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 2 rum / 50 m2
 • Max hyra 9 000 kr
 • Krav Ej nedre botten
 • Områden
  Stockholm

  Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala, Solna, innerstad/norra/östra, Bromma, södra/östra, Bromma, norra/västra, Solna, norra, Solna, innerstad/södra, Sundbyberg, innerstad, Sundbyberg, norra/västra

Antal annonsbesökare: 1 208
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Hägersten
9300 kr/mån
2 rum, 56 m², BV
Ödåkra
14500 kr/mån
3 rum, 109 m², 1 tr
Norrköping
7221 kr/mån
3 rum, 101 m², 1 tr
Hägersten
6703 kr/mån
2 rum, 55 m², 2 tr
Vill du synas här?