Kalmar

Amorvägen 5A

 • Hyra 7 900 kr/mån
 • Storlek 3 rum / 85 m2
 • Våning 2 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 731511
 • Faciliteter Balkong/terrass
 • Beskrivning

  Välkommen till Amorvägen 5A i Kalmar. En helt ljuvlig lägenhet på 85kvm med närhet till centrum, bad, affär m.m.

  Lägenheten:
  Lägenheten består av kök, toalett med dusch, vardagsrum och två sovrum, varav det mindre idag används som gästrum och kontor. I lägenheten är det genomgående ekparkett förutom i kök där det är plastmatta och i badrummet där det är klinker.
  Badrummet renoverades 2019 och man satte då in tvättmaskin och torktumlare och la in golvvärme. Köket är utrustat med diskmaskin, kombinerad kyl och frys m.m. och om man vill ha en extra frys så finns det helt klart plats för det.
  Vardagsrummet är stort och luftigt och vill man så är det tillräckligt stort för att ha som kombinerat vardagsrum och matrum.
  Sovrummen är som sagt fördelade i ett mindre och ett större sovrum, det större är det inga problem med att få plats med en 180 cm säng och det blir ändå gott om plats över och det mindre har vi utan problem lyckats inreda till gästrum och kontor med en bäddsoffa.
  Sen kommer vi till lägenhetens ögonsten, balkongen, där vi i princip lever vårt liv på sommarmånaderna. Balkongen är stor och då menar vi STOR, man har slagit ihop två stora inglasade balkonger till en gigantisk balkong så vi har delat upp den i en matdel och en loungedel, båda med perfekt kvällsutsikt över Kalmars fantastiskt fina upplysta vattentorn och trädlinjen bakom.
  Till lägenheten hör dessutom ett stort förråd i källaren och tillgång till tvättstuga, allt i samma trappuppgång som lägenheten, samt en parkeringsplats 1 minut från ytterdörren.
  I hyran ingår värme, vatten, förråd och parkering.

  Området:
  Berga är ett lugnt område med flera fina grönområden och många barnfamiljer. Parken som ligger alldeles intill är utrustad med en stor och fin grillplats som används väldigt mycket på sommaren av de som bor i området.
  Lägenheten ligger även bara ett stenkast från Berga centrum där det finns ICA, apotek, gym, spelbutik, vårdcentral och folktandvård.
  När man vill ner till stan och luncha så tar man oftast bussen som tar 7 minuter till centrum och går 5 gånger i timmen eller så går man ner på 25 minuter. 10 minuters cykeltur bort ligger Norrlidsbadet med brygga, soldäck och glasskiosk.

  Hoppas att ni är intresserade
  Hälsningar
  Kim och Viktor

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Bredband Bredbandsbolaget (ADSL/VDSL)

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 3 rum / 70 m2
 • Max hyra 11 000 kr
 • Områden
  Kalmar (Öland)

  Kalmar, södra, Kalmar, norra, Kalmar, västra, Norra Kalmar, Nybro, Färjestaden, Borgholm / Köpingsvik, Kalmar, ytterområden

  Västra Götaland (Göteborg)

  Kållered, Billdal, Partille, Mölnlycke, Nordstaden / Vasastaden / Johanneberg, Örgryte / Johanneberg / Lorensberg, Linnéstaden / Guldheden / Masthugget, Majorna / Högsbo / Linnéstaden, Gamlestaden / Kortedala / Bergsjön, Stampen / Olskroken / Kålltorp / Härlanda, Lundby / Eriksberg, Hisingen / Kyrkbyn / Eriksberg, Mölndal, Asperö, Brännö, Donsö, Köpstadsö, Styrsö, Vrångö

Antal annonsbesökare: 1 282
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Solna
7799 kr/mån
3 rum, 90 m², 3 tr
Handen
6818 kr/mån
1 rum, 26 m², 2 tr
Ultuna, Uppsala
9353 kr/mån
2 rum, 51 m², 2 tr
Vällingby
13796 kr/mån
5,5 rum, 157 m², 5 tr
Vill du synas här?