Södermalm, Stockholm

Gotlandsgatan 52

 • Hyra 4 000 kr/mån
 • Storlek 1 rum / 25 m2
 • Våning 3 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 738028
 • Faciliteter Balkong/terrass, Hiss
 • Beskrivning

  -->Är nu i bytesprocess o kommer ej förnya annonsen när den går ut<--
  ENBART för Dig som är är minst 55 år. OBS! Elen INGÅR i denna låga hyra, även värme & vatten. 4388Kr - 24 kvadrat.
  Gemensam Takterrass, men ej balkong.

  Välkommen till en fantastiskt planerad mysig lägenhet på Gotlandsgatan 52, en lugn, trygg och grön oas mitt i staden!

  KÖKET -
  Köket har allt man behöver, kyl och frys, NY glashällsspis med ugn, liten diskbänk, bänk där både mixer o kaffebryggare och dylikt får plats, generöst med höga skåp och lådor. Finns plats för en smalare hylla vid väggen för mer förvaring. Ett litet fyrkantigt fönster finns bredvid kylen. Man får plats 2 personer och laga riktig mat i det här köket.

  VARDAGSRUM -
  Med Sovalkov. På bilderna syns en 120cm säng. Då denna lgh är så exceptionellt bra planerad är rummet tillräckligt stort för att dela av med en garderob tillochmed framför sovalkoven, med utrymme att gå på båda sidor, samt ändå få plats med en soffa. Annars kan man dela av med draperi.

  HALL & BADRUM -
  Hallen är rymlig med säkerhetsdörr. Garderober i hall, samt toaletten går från hallen. Fräscht helkaklat badrum med riktig dusch, toalett och handfat.

  RENOVERAD -
  Den här lägenheten har nya fina golv i hall, kök och rum samt nymålat överallt Januari 2018 (ej skåpluckor i kök) . En ny och fräsch toalett. Ny glashällsspis.

  ÖVRIGT -
  Denna lägenhet ligger längst in på våning 3, vilket betyder att det enbart finns en granne vägg i vägg. Här är det lugnt och tyst med trevliga grannar. Lägenheten känns betydligt större än den är, luftig och rymlig.

  TERRASS -
  På taket vid våning 5 finns en trevlig Terrass där man kan sitta i solen och fika eller grilla.

  FÖRRÅD -
  Lägenheten har ett tillhörande rymligt förråd i källaren.
  Cykelrum finns.

  TVÄTTSTUGAN -
  Ligger i källaren är fantastisk med massa fria tider kontinuerligt som bokas m nyckellås. Här finns det 2 tvättstugor med 2 maskiner + tumlare + suveräna torkskåp i vardera och en "drop-in tvättstuga" med 1 maskin + 1 tumlare. Tork- och mangelrum finns separat.

  MER INFO -
  Från gatan är det en grind med nyckelbricka el portkod, inne på gården står två fina Äppelträd som ger mängder av äpplen varje höst, massor med blommor och en gräsmatta samt en liten Boule plan. Här kvittrar små söta fåglar & vissa boende sköter om rabatterna.

  Här känner man sig verkligen trygg med både yttergrind och en port, även området är väldigt lugnt. Stor entré med en liten hiss. Trapphuset är väldigt ljust, stort och luftigt med breda trappor.

  NATUR & AFFÄRER MM -
  En Coop-affär ligger i korsningen utanför huset. Till Ringens centrum är det promenadavstånd på ca 5 minuter, även till Skanstulls T-bana och bussar.
  Fullt med mysiga restauranger och Cafeér och barer inom gångavstånd.
  Nära till promenadstråk vid vattnet, Årstaviken.
  Går man över Skansbron, kommer man till ett vackert naturreservat i Årstaskogen för mer rejäla promenader eller cykelturer, där finns både rådjur och harar mm.

  ANG BYTE -
  Är fullständigt seriös med byte innan sommaren! Har bytt tidigare här och vet vad som krävs. Det handlar mer om att finna rätt person än lägenhet faktiskt, någon som är lika seriös och villig att ta stegen framåt och gå i mål tillsammans! :) Svårare än så är det inte. Med fel personer, de som velar, kan man snurra omkring i evigheter.
  Hoppas finna likasinnade seriösa bytare så vi får våra nya hem, tack! :)

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Bredband COMHEM

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 1 rum / 25 m2
 • Max hyra 5 000 kr
 • Områden
  Stockholm

  Norra Skärgården, Universitetet / Ekhagen, Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm, Östermalm / Gärdet / Djurgården, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad, Johanneshov / Enskededalen, Enskede, Bagarmossen / Skarpnäck / Sköndal, Saltsjö / Nacka / Hammarby, Saltsjö-Boo, Saltsjöbaden, Tyresö, Älta, Åkersberga

Antal annonsbesökare: 1 031
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Bromma
6000 kr/mån
2 rum, 41 m², 3 tr
Täby
8100 kr/mån
2 rum, 70 m², BV
Bandhagen
5300 kr/mån
1 rum, 43 m², 2 tr
Farsta
8242 kr/mån
3 rum, 80 m², 7 tr
Vill du synas här?