Hjorthagen / Norra Djurgårdsstaden, Stockholm

Älgpassgatan 18

 • Hyra 15 347 kr/mån
 • Storlek 3 rum / 84 m2
 • Våning 2 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 743221
 • Faciliteter Balkong/terrass, Hiss, Badkar
 • Beskrivning

  Välkommen till en ljus och fräsch 3 rok på 84 kvm med balkong i Norra Djurgårdsstaden!

  Lägenheten ligger centralt i Norra Djurgårdsstaden med närhet till kommunikationer, mataffärer, restauranger, kaféer och inte minst lugnet och grönskan i Stora skuggan.

  ALLMÄNT

  Ljus och fin lägenhet på våning 2. Vitmålade väggar och parkettgolv i hela lägenheten. Fönster åt två vädersträck. Balkong 6 kvm med morgonsol i läge sydost. Plats för bord och stolar på balkongen. Fastigheten har hiss, cykelrum, garage och källarförråd. Byggår 2013. Hyresvärd är Familjebostäder.

  VARDAGSRUM

  Stort vardagsrum med mycket ljusinsläpp och fransk balkong. Möjlighet att dela av om man t.ex. önskar en extra sovhörna.

  KÖK

  Modernt och fullt utrustat kök. Diskmaskin kan eventuellt övertas vid överenskommelse. Plats för stort matbord för upp till 6 personer. Gott om arbetsytor och förvaring i skåp. Stora fönster som vetter mot sydost med stora träd utanför.

  BADRUM

  Helkaklat badrum med badkar. Tvättmaskin och torktumlare kan eventuellt övertas vid överenskommelse.

  SOVRUM 1

  Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Gott om förvaring i 2 st garderober som tillhör lägenheten, dessa kan flyttas vid behov. Rullgardin monterad.

  SOVRUM 2

  Sovrum med utgång mot balkongen. Här finns plats för åtminstone 120-säng men beroende på hur man möblerar kan man utan problem få plats med en dubbelsäng. Stora fönster med morgonsol. Rullgardiner monterade.

  HALL OCH KLÄDKAMMARE

  Hall med klädhängare och hatthylla. Klinkers i golv. Rymlig klädkammare där det också finns städskåp.

  OMRÅDE

  På fastighetens bottenplan ligger det mysiga kaféet Selma Deli. Huset är beläget i de delar av Norra Djurgårdsstaden som är helt färdigbyggda med ett väl etablerat utbud av service, kommunikationer, skolor och förskolor.

  Norra Djurgårdsstaden har närhet till både stad och natur. Det är ett hållbarhetsprofilerat område som har vunnit pris för bästa hållbara stadsutvecklingsprojekt. Här bor du en promenad bort från Östermalm och samtidigt med skog och natur runt hörnet.

  KOMMUNIKATIONER

  Busshållplats Gasverket ligger på gatan utanför, därifrån går busslinje 6, 55 och 75. Det är gångavstånd till t-bana vid Tekniska högskolan och Ropsten.

  INKOMSTKRAV

  När månadshyran är betald ska hyresgästen ha 5 002 kr kvar, enligt inkomstkravet från hyresvärden Familjebostäder.

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 3 rum / 70 m2
 • Max hyra 16 000 kr
 • Krav Hiss
 • Områden
  Stockholm

  Universitetet / Ekhagen, Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm, Östermalm / Gärdet / Djurgården, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad, Johanneshov / Enskededalen, Enskede, Bromma, södra/östra, Danderyd

Antal annonsbesökare: 3 286
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Borås
8700 kr/mån
3 rum, 84 m², 3 tr
Kållered
5765 kr/mån
1 rum, 45 m², 3 tr
Sollentuna
10980 kr/mån
3,5 rum, 83 m², BV
Järfälla
11000 kr/mån
3 rum, 70 m², 3 tr
Vill du synas här?