Hjorthagen / Norra Djurgårdsstaden, Stockholm

Labradorgatan 32

 • Hyra 17 000 kr/mån
 • Storlek 4 rum / 90 m2
 • Våning 2 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 749289
 • Faciliteter Balkong/terrass, Hiss
 • Beskrivning

  Välplanerad 4:a i underbara omgivningar i Norra Djurgårdsstaden!

  Är 87 kvm på kontraktet, skrev 90 då jag inte vill att någon ska missa denna otroligt välplanerade 4:a pga 3 kvm då den upplevs som mycket större.

  Underbar 4:a på 87 kvm, färdigställd våren 2019 så vi är de första hyresgästerna. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fantastisk utsikt mot vattnet och Lidingöbron.

  Riktigt fina detaljer i bygget som gör hemmamiljön lite mer lyxig såsom helt inbyggt vitt kök, kvartskomposit i köksbänken och alla fönsterbrädor, inbyggd mikro, diskmaskin, tvättmaskin & torktumlare ingår i hyran!

  Balkong, säkerhetsdörr, hiss, garage, kort sagt allt finns i denna nybyggda lägenhet som är så vackert byggd att den måste ses för att få den känslan av bekvämlighet och lyx som man får av att bo i den. Nära innerstan och nära lantlig idyll på samma gång.

  Fin balkong mot gården, hörnlägenhet så fönster mot 3 väderstreck, bland annat den underbara utsikten från kök & vardagsrum mot vattnet och Lidingö som är svårslagen.

  2 toaletter varav en med regn-dusch, tvättmaskin & torktumlare. Badrummet är helkaklat. Möjlighet och utrymme finns att sätta in badkar om man vill. Alla vitvaror i lägenheten är nya sedan inflytt våren 2019 och av märket Siemens. Köket har även en matkvarn vilket minskar mängden sopor och är väldigt bekvämt och ekologiskt. Stor kyl & frys som är integrerade. Köksinteriör och garderober i lägenheten av HTH.

  Persienner på alla fönster i lägenheten vilket är väldigt ovanligt för nyproduktion och riktigt bekvämt då man inte behöver sätta upp gardiner överallt om man inte vill.
  Hög takhöjd på ca 2,7m. Säkerhetsdörr.

  Välplanerade ytor och bra med förvaring pga många inbyggda garderober och extrainsatta hyllor i alla dessa. Rymligt förråd som vi använder som klädkammare, se bilder.

  Väldigt bra isolering så även om det byggs mycket i området Norra Djurgårdsstaden så är detta inget som stör en, då det knappt hörs genom fönsterna.

  Exakt hyra 17 291 kr.

  Nya bilder kommer !

  Garageplats att hyra i huset med direkthiss ned.

  I området:
  T-bana Ropsten på ca 6 minuters gångavstånd, 4 minuters gångväg till buss 6 och 75 mot bl.a. Odenplan, Stureplan eller Centralstationen på bara 12 minuter! Coop, apotek, Puls & träning, Systembolaget, sushi, thai och pizza-restaurang på 4 minuters gångavstånd. Går ni några minuter till är ni framme vid Gasverket som har bl.a. med Texas Longhorn, stort Hemköp, och massa fler restauranger. Finns även förskolor, skolor och fina lekparker i området.

  Går man istället åt andra hållet, över Husarviksbron, är ni på någon minut över i Kungliga Nationalstadsparken med helt otroliga promenadstråk antingen runt vattnet eller i gröna områden. 4H-gård finns också på den sidan som är helt underbar att inkludera i sin promenad.


  Söker:
  Det vi söker är en 3-4:a, helst belägen på tunnelbanelinjen, utöver det är vi rätt öppna för alternativ! Vi älskar gröna linjens söderförorter men är som sagt öppna om det skulle visa sig vara i ett nytt område. Vi är främst ute efter en i liknande storlek men med lägre hyra.

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Hyresvärd Einar Mattsson

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 3 rum / 70 m2
 • Max hyra 13 000 kr
 • Områden
  Stockholm

  Bergshamra / Väddö / Björkö, Universitetet / Ekhagen, Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm, Östermalm / Gärdet / Djurgården, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad, Johanneshov / Enskededalen, Enskede, Farsta, Bandhagen / Högdalen, Hägersten, östra, Bagarmossen / Skarpnäck / Sköndal, Hägersten, västra, Saltsjö / Nacka / Hammarby, Haninge, Västerhaninge / Dalarö, Bromma, södra/östra, Bromma, norra/västra, Sundbyberg, innerstad, Sundbyberg, norra/västra, Danderyd

Antal annonsbesökare: 705
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Lidingö
9500 kr/mån
3 rum, 78 m², 2 tr
Hägersten
5700 kr/mån
1 rum, 41 m², 1 tr
Eriksberg, Göteborg
10000 kr/mån
2 rum, 82 m², BV
Nacka
9240 kr/mån
3 rum, 85 m², 3 tr
Vill du synas här?