Vasastan, Stockholm

Rörstrandsgatan 62A; Gårdshus

 • Hyra 7 739 kr/mån
 • Storlek 2,5 rum / 65 m2
 • Våning 1 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 755583
 • Faciliteter Badkar
 • Beskrivning

  1 tr upp från gatuplanet, inne på gårdsplanet, ligger denna tysta lägenhet, som utgör en hel egen våning i gårdshuset. Billig för sin storlek och läge. På kontraktet är detta en 2:a, men det finns tre hallar, varav en är möblerbar, och har fungerat både som matsal, kontor och barnrum av tidigare hyresgäst.

  Då detta är två ihopbyggda 1:or så har lägenheten två spegelvända halvor; med ett sovrum som är lika stort som vardagsrummet; ca 3.50 m x 4.50 m. Avståndet mellan rummen gör att den känns större, och ger distans om man bor fler i lägenheten. Inrett med påkostade materialval och designtapet från Fornasetti.

  Sekelskifteslägenhet med 3.00 m i takhöjd, stora och djupa fönster, parkett och gamla snickerier. Lägenhetens ytskikt är löpande renoverade under de senaste åren, inga stambyten eller hyreshöjningar planerade. Trapphuset är renoverat 2019. Gott om garderober i lägenheten; tre garderober, två inbyggda dubbelgarderober, två städskrubbar/garderober. Fler garderober och innerdörrar finns på vinden om så önskas. Extra förråd finns att hyra i källaren om man vill ha extra utöver vindsförrådet.

  Kök: Lös köksö med massor av förvaring och inbyggd micro i köket, bara att flytta om man vill ha matbord där istället. Dubbla rader av väggskåp med vacker belysning inuti. Både skåpen, spisfläkt och kyl/frys är max tre år gamla. Rymlig diskmaskin.

  Badrum: Badrum med badkar, el indraget och förberett om man önskar tvättmaskin. Annars finns en stor och fräsch, fullt utrustad tvättstuga en trappa ner. Handfat, skåp och badrumsskåp är utbytt från standard. Stort härligt fönster som ger ljusinsläpp. Ytterligare ytskiktsrenovering är på gång, och kommer att utföras innan nästa hyresgästs inflytt. Beroende på hur snabbt ett byte kan göras så kan det finnas utrymme för kommande hyresgäst att påverka materialval.

  Tyst och stillsam gård med grillmöjligheter och flera bord och stolar, samt piskställning för mattor. De flesta borden är nya för i år, och hyresvärden har meddelat att man till sommaren kommer att bekosta gården ytterligare med blommor och annat. För den som bor i gårdshuset så känns gården väldigt nära och tillgänglig.

  Sval på sommaren, genomgående utbytt ventilation i hela lägenheten.
  Både lugnt och centralt i Stockholm med suveräna kommunikationer från denna knutpunkt åt alla vädersträck - pendeltåg, tunnelbana, bussar och Arlandabussen väldigt nära. Närmaste busshållplats ligger ca 50 m bort.
  Bra och lugnt läge i bortre änden av Rörstrandsgatan; 6 min till både St Eriksplan och Torsplan, med gym, apotek, Systembolaget, stor mataffär, osv. Området erbjuder många trevliga restauranger, livsmedelsbutiker och karaktär.

  Tvättstugan finns på entréplan; en våning ner. I huset finns även tillgång till cykelförråd, barnvagnsförråd och stort vindsförråd. Återvinningsstationer nära, och nästintill ingen trafik utanför. Lätt att hitta parkeringsplats på gatan, och det finns flera parkeringsgarage i närheten.

  Givetvis tas fondväggen bort innan inflytt om så önskas.

  nicole.wallberg@hotmail.com

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Hyresvärd Privat
 • Bredband COMHEM

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 2 rum / 60 m2
 • Max hyra 12 000 kr
 • Områden
  Stockholm

  Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan

Antal annonsbesökare: 1 879
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Hässelby
6500 kr/mån
2 rum, 64 m², BV
Brämaregården, Göteborg
11700 kr/mån
4 rum, 130 m², 2 tr
Handen
7488 kr/mån
2 rum, 64 m², 5 tr
Kvillebäcken, Göteborg
12000 kr/mån
4 rum, 88 m², 5 tr
Vill du synas här?