Stadshagen, Stockholm

Nordenflychtsvägen 76

1 mot 1

4 rum ∙ 84 kvm ∙ Vån 6

14 998 kr/mån

Annonsnummer: 760260

Hiss
BRF

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd privat hyresvärd

Alldeles intill Karlbergskanalen finner du denna lägenhet.

En fantastiskt fin, ljus och öppen lägenhet med fransk balkong på Hornsbergs strand som i dagsläget är omgjord från en trea till en fyra (barnrummet i KLK) utan problem då rummen är så pass stora. Väldigt social lägenhet med kombinerat vardagsrum och kök. Ett mycket populärt område som liknas rivieran med strandparken och bryggorna ut på vattnet. En mängd restauranger finns i området, parker, och promenadstråk mot city och mot Fredhällsklipporna. Ica Maxi Lindhagen, apotek och Systembolaget finns ”runt hörnet”.

Bra kommunikationer med bussar och tunnelbana. Två tunnelbanelinjer passerar stationen Stadshagen som tar dig till T-centralen på 5 minuter.

Hall med hallgarderob.


Ett stort sovrum på hela 16 kvm (som tidigare hyresgäst hade som vardagsrum) och två ytterligare mindre sovrum. Det ena rymmer en 160x200 säng med gott om utrymme över. Det andra är lite mindre där en 90x200 säng ryms. Garderober finns i båda sovrummen och tillhör lägenheten.

Disk- och tvättmaskin ingår samt torktumlare. Dusch finns men badkar går att sätta in om man föredrar det. El och vatten tillkommer.


Vi har bytt två gånger tidigare via direktbyten så vi kommer att prioritera direktbyten. För att gå vidare med triangelbyte vill vi helst att visningar redan är avklarade så långt det går i kedjan innan vi tar nästa steg. Detta då vi har varit igenom den här processen tidigare och vet att det ofta tar lång tid att ens komma till visningar.

Våra önskemål kring byten:
Vi byter gärna till något i Solna!
Vi söker helst en 5:a men även stor 3:a eller 4:a är av intresse om det går att dela av och skapa ett till rum. Om du har en 1:a eller 2:a med balkong och låg hyra kan det vara av intresse för ett triangelbyte (önskemål 2), dvs manuellt byte är av intresse endast som tredje part, inte direktbyte. Vårt senaste byte gick utanför ”bytesalgoritmen”, vi matchade inte men bytet blev ändå av med hjälp av just manuella byten.

Markera gärna intresse, men undvik det om du bara ”kan nöja dig” med vår lägenhet. Vi älskar den och byter enbart av praktiska och logistiska skäl. Vi är högst seriösa med att få till ett byte så snart det går. Om du inte svarar på meddelanden får vi lov att tolka det som att du inte är så intresserad och för att inte ödsla någons tid är det enklast för oss att då ta bort dig ur eventuella bytesmöjligheter.


Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Il Ponte
Franzéngatan 22
Herarubel
Franzéngatan 29
Skolor och barnomsorg
Förskolan Fröjden
Nordenflychtsvägen 73
Förskolan Eden
Pär Lagerkvists Gata 8
Affärer
ICA Maxi Lindhagen
Lindhagensgatan 118
Aliss Delikatesser
Stadshagsplan 1
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Intresserad
Inte intresserad
Svarar vanligtvis inom 12 timmar

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis