Enskede Gård, Enskede Gård

Palmfeltsvägen 109

1 mot 1

2.5 rum ∙ 57 kvm ∙ Vån 2

6 700 kr/mån

Annonsnummer: 762247

Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Familjebostäder i Stockholm

När jag flyttade in i den här 2,5an för några år sedan ingick total ommålning (väggar, tak, alla snickerier och omlackering av köksluckorna). Jag lät även lägga in parkett i vardagsrum och sovrum, samt har bytt ut de gamla plasthandtagen till fina mässingshandtag.

Fönster i tre väderstreck utan insyn, då denna gavellägenhet trots endast 2,5 trappa upp, ligger högt och långt ifrån omkringliggande hus. Jag har satt upp gardinskenor i taket på två ställen i det ”U-formade” vardagsrummet, för att skapa två extra rum i rummet. Du skulle också kunna sätta upp en enklare vägg och skapa en riktig trea, eftersom vardagsrummet har två dörrar (en från hallen, en från köket).

Det helkaklade badrummet har fönster, handdukstork, badkar (som jag satt dit själv) och förberett uttag för tvättmaskin ifall man hellre vill ha det.

Det finns stora garderober från golv till tak i hall, sovrum och vardagsrum, och köket har också gott om förvaring. I källaren finns ett rejält och fräscht förråd, samt cykelrum med gott om plats.

Det finns 7 tvättrum med vardera två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel, samt ett grovtvättsrum. Du kan tvätta dygnet runt, och det är lätt att få tid.

Parkering finns att hyra på gården.

Värden är Familjebostäder och de svarar snabbt när något behöver åtgärdas.

Promenadavstånd: 4 minuter till T-Enskede Gård (därifrån 5 minuter till söder och 10 minuter till city), 2 minuter till bra pizzeria, 7 minuter till Coop Sockenplan där det också finns Gateaux, thairestaurang, kvalitetshamburgerkiosk, pizza- och pastarestaurang och cykelverkstad, 10 minuter till världens bästa Enskedeparkens Bageri, Enskede Ridanläggning, Dahliaparken och mysiga promenader däromkring, 12 minuter till Globen Shopping.

ÖNSKAS:
Familjen har vuxit så nu behöver vi större och önskar minst 4 rok. Då vi har hund och katt skulle vi helst bo husliknande och angränsande till naturen. Rymligt kök och två toaletter/badrum vore drömmen. Ett större boende i stan kan vara intressant det med. Kom med förslag!

Läs mer om bostaden

Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
I området
Restauranger
Restaurang Lombardis - Enskede
Palmfeltsvägen 91
Sockenplans Thairestaurang
Enskedevägen 85
Skolor och barnomsorg
Musikförskolan Plantan
Planterarvägen 15
Föräldrakooperativet Linden
Lindevägen 80
Affärer
Tasty America AB
Hallvägen 32
Coop Sockenplan
Enskedevägen 89
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Intresserad
Inte intresserad
Svarar vanligtvis inom 1 dag

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis