Kungsladugård, Göteborg

Mariaplan 4d

1 mot 1

3 rum ∙ 80 kvm ∙ Vån 3

7 600 kr/mån

Annonsnummer: 769438

Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Familjebostäder i Göteborg

Ljus och härlig lägenhet mitt på Mariaplan. Bara två hushåll i uppgången så det är lugnt och skönt. Vardagsrum och ett sovrum har utsikt mot Mariaplan. Från köket och det andra sovrummet ser du ut mot den fina gården, där syrenerna blommar på våren och du kan odla på din lilla lott om du vill. Det finns gräsmatta, grill och gott om trädgårdsmöbler. Det är barnvänligt med en liten lekplats. Lägenheten har säkerhetsdörr.

Lägenheten har parkettgolv i vardagsrum och hall. Du kan göra tillval på parkett i sovrummen. Det går också att få nytt kakel och nya köksluckor som tillval, med en mindre hyreshöjning. Badrummet är helrenoverat på hösten 2017. Tvättstuga finns på markplan på gården cirka 30 meter från uppgången. Jag hade diskmaskin de första åren så det är enkelt att koppla in en nu eftersom det är förberett. Lägenheten är på 79 kvadratmeter. Ena sovrummet är lika stort som vardagsrummet.

Grannarna är bra och det finns en lokal på gården du kan hyra gratis, där finns också musikrum och hobbyrum. Det finns en gårdsförening som jobbar för förbättringar på gården.

Det tar 10 minuter att promenera till Slottskogen. Spårvagn 11 och 3 stannar utanför så det är bekvämt, du tar dig till stan och Saltholmen hur lätt som helst. Promenad ner till hamnen och härliga Röda Sten går också på några minuter. Bra cykelvägar finns och en liten promenad i Svaleboskolan alldeles nära är också mysigt. Plaskdammen för barn att bada i ligger alldeles nära.

Det finns flera restauranger och caféer alldeles utanför. 7 eleven och Coop och Ica finns också.

Jag har bott i 16 år i denna lägenhet och verkligen trivts hur bra som helst. Nu har barnen flyttat och jag tänker att det är dags för något nytt. Byta område hade varit kul, helst till Haga, Linné, Vasastaden eller Annedal. Jag önskar balkong som går att sitta på och vill betala mindre i hyra än vad jag gör idag.


Läs mer om bostaden

Önskad bostad
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Områden
Tresiffriga postnummerområden
411, Nordstaden / Vasastaden / Johanneberg
413, Linnéstaden / Annedal / Guldheden / Masthugge
414, Majorna / Högsbo / Linnéstaden
I området
Restauranger
Enoteca Maglia
Slottsskogsgatan 46
The Red Lion AB
Mariagatan 11
Skolor och barnomsorg
Liljan Förskola Föräldrakooperativ
Birger Jarlsgatan 20
Föräldrakooperativet Kalabalik Ek för
Kabelgatan 29
Affärer
Coop Nära
Mariagatan 12
Coop Mariagatan
Mariagatan 12
Intressemarkering
Är du intresserad av ett byte?
Ja
Nej

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis