Tyresö

Telefongränd 1

 • Hyra 7 875 kr/mån
 • Storlek 1 rum / 47 m2
 • Våning Bottenvåning
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 770239
 • Faciliteter Balkong/terrass, Hiss
 • Beskrivning

  En fantastiskt fin lägenhet med stor öppen planlösning på BV i nybyggt område i Tyresö, Bollmora. Första inflytt skedde i december 2017 och det är bara vi som bott här. Området är väldigt lugnt och mysigt. Lägenheten är väl ljudisolerad.

  Trots att det bara är ett rum så är det stort och rymligt där vi delar in lägenheten i en köksdel med stort matbord, en sovrumsdel där en dubbelsäng har en bra plats! En vardagsrumsdel med soffa, soffbord, och tv får också plats!

  Vid köksbordet har vi fyra sittplatser men bordet är utdragbart och vi har vänt på det och i fullt utdraget läge har vi haft middagar för 10 personer utan problem.
  Spisen är en modern induktionshäll med flera inställningar (bl.a barnlås). Vi har satt in en bänkdiskmaskin i ett av skåpen.
  Stora skåp med plats för mycket förvaring ser ni på bilderna!

  Badrummet är fullt utrustat med värmeelement, tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring och stor yta. Rymlig dusch med två dörrar!

  I sovrumsdelen har vi en stor dubbelsäng med sängbord. Innan hade vi en 140cm säng och då hade vi den placerad som på planlösningen vilket frigjorde ännu mer golvyta men med dubbelsäng har vi placerat den ut mot rummet.

  Gott om förvaring i form av fyra stora garderober och förråd (bild där det hänger kläder) i lägenheten.

  Uteplats på ca 4m² som gott och väl rymmer sittmöbler, bord och lite plantering! Vi har satt upp en bambuvägg som ger härligt insynsskydd!

  Kommunikationer:
  Ett par minuters gångavstånd till busshållplats Masten, därifrån är det 5 min till Norra Sköndal, och 14 min till Gullmarsplan. Busshållsplatsen trafikeras av flera linjer mot Gullmarsplan så bussarna kommer med bara några minuters mellanrum!

  Övrigt:
  Nära till hands finns flera matställen, pizza, thai, osv. Willys ligger ett par minuters gångavstånd från lägenheten. Tyresö Centrum ligger även ca 5 min från lägenheten med bl.a Lindex, HM, Clas Ohlson, ICA Kvantum och många mysiga restauranger och bageri.
  Friskis & Svettis och Actic gym ligger granne med lägenheten.
  Tyresö har även en hel del friluftsområden och promenadsområden nära. Badplatser finns också inom gångavstånd.

  Parkering finns tillgängligt i parkeringsgarage (ingår ej i hyra) under huset, uppvärmt och egen rymlig plats.
  Gratis parkering finns också på gatan utanför lägenheten.

  Hyran är kallhyra. El och vatten tillkommer.

  Vi älskar vår fantastiska lägenhet och läget men önskar byta till en större lägenhet.

  Med vänlig hälsning,
  Jenny och Andreas

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Hyresvärd Wallenstam

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 2 rum / 50 m2
 • Max hyra 15 000 kr
 • Områden
  Stockholm

  Universitetet / Ekhagen, Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm, Östermalm / Gärdet / Djurgården, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad, Johanneshov / Enskededalen, Enskede, Farsta, Bandhagen / Högdalen, Älvsjö, Hägersten, östra, Bagarmossen / Skarpnäck / Sköndal, Hägersten, västra, Saltsjö / Nacka / Hammarby, Saltsjö-Boo, Saltsjöbaden, Tyresö, Älta, Solna, innerstad/norra/östra, Bromma, södra/östra, Bromma, norra/västra, Solna, norra, Solna, innerstad/södra, Sundbyberg, innerstad, Sundbyberg, norra/västra

Antal annonsbesökare: 1 990
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Nordstaden, Göteborg
12266 kr/mån
2,5 rum, 74 m², 2 tr
Johanneshov
8697 kr/mån
3 rum, 57 m², 1 tr
Norrmalm, Stockholm
7680 kr/mån
2 rum, 55 m², 1 tr
Sköndal
10988 kr/mån
5 rum, 123 m², 2 tr
Vill du synas här?