Majorna, Göteborg

Krukmakaregatan 2C

 • Hyra 6 978 kr/mån
 • Storlek 3 rum / 70 m2
 • Våning 3 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 770713
 • Faciliteter Badkar
 • Beskrivning

  En härlig och välplanerad trea, högst upp i landshövdingehus i mysiga Majorna.
  Här osar gemytligheten i grannskapet och det är svårt att stå emot den goda stämningen. Speciellt när körsbärsträden blommar och solen tittar fram på uteserveringarna.
  Krukmakaregatan är lugn och fin, belägen mellan Hängmattan och Chapmanstorg. Det finns en stor, välskött innergård med fina planteringar och flera sittplatser för goa grillkvällar.

  Lägenheten ligger på tredje planet, högst upp. Det är bara en lägenhet per våningsplan, så man störs inte av någon granne ovanför.
  Den har en rymlig hall precis när man kommer in, och mellan den och köket finns ytterligare ett utrymme med plats för t.ex. skrivbord, garderober eller platsbyggd bokhylla som det är nu. Kaklat och fräscht badrum med badkar. Köket renoverades 2015 med nya vita skåpsluckor, nytt kakel och bänkskiva i grått virrvarrmönster. Fräscha vitvaror, diskmaskin och inbyggt städskåp. I köket finns utrymme för matplats, 4-6 personer.

  Båda sovrummen är lika stora och ligger på varsin sida lägenheten med trapphuset emellan, så man störs inte av varandra om man bor flera. Båda sovrummen har stora garderober, och vetter mot innergården.
  Vardagsrummet är rymligt och enkelt att möblera med fönster mot den lugna gatan. Gott om plats för soffgrupp, matplats (ca 6-8 personer), tv och andra möbler. Nylagd ekparkett och nymålade väggar i gammelrosa.

  Nere på gården finns som sagt flera sittplatser och fina planteringar som är välskötta av hyresvärden. Gården är stor och avlång, och har två nivåer. På den lägre ligger en liten lekplats, en scoutgård, en gemensam lokal som går att hyra, samt tvättstuga. Det är lätt att få tvättid och maskinerna är stora och i otroligt gott skick.
  Till lägenheten hör även ett enormt stort vindsförråd (ca 15-20kvm) som ligger en trappa ovanför, vilket gör det smidigt att hämta eller lägga undan saker vid behov/säsong.

  Hyresvärden är Familjebostäder – de bästa i Göteborg. De ställer alltid upp snabbt och är otroligt vänliga och proffsiga.

  Majorna kryllar av kultur, barer, restauranger, mindre butiker och verksamheter. Slottskogen ligger på promenadavstånd och du når Järntorget på fem minuter med vagnen. Saltholmen och Långedrag ligger på cykelavstånd under de varma sommarmånaderna. Jag trivs otroligt bra och skulle inte ge upp den här lägenheten för vad som helst, men nu bär det av mot Stockholm så då måste jag byta den :)

  Den faktiska storleken är 67kvm, men skrev 70 för att inte gå miste om vissa byten för tre ynka kvadrat :)

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Hyresvärd Familjebostäder i Göteborg

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 1 rum / 30 m2
 • Max hyra 15 000 kr
 • Krav Ej nedre botten
 • Områden
  Stockholm

  Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm, Östermalm / Gärdet / Djurgården, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala, Hammarby / Årsta / Enskede Gård / Sjöstad

Antal annonsbesökare: 1 898
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Johanneshov
7300 kr/mån
2 rum, 60 m², 3 tr
Årstadal, Stockholm
8000 kr/mån
2 rum, 46 m², 5 tr
Hägersten
5700 kr/mån
2 rum, 50 m², 2 tr
Bandhagen
8532 kr/mån
3 rum, 76 m², 2 tr
Vill du synas här?