Vasastan, Stockholm

Roslagsgatan 38

 • Hyra 8 000 kr/mån
 • Storlek 1 rum / 30 m2
 • Våning 5 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 771770
 • Faciliteter Hiss
 • Beskrivning

  FINNES:
  Välplanerad, nyrenoverad, ljus och fräsch sekelskifteslägenhet i Vasastan/Sibirien.

  Lägenheten ligger högst upp i huset och totalrenoverades 2019, bekvämligheter som diskmaskin, tvättmaskin/torktumlare, induktionshäll, varmluftsugn med inbyggd micro, allt toppmodernt, finns installerat.

  Ljusinsläppet är fenomenalt med solläge under dagstid och grannarna är väldigt lugna och förstående. Kvarterskrog finns i botten av samma hus och läget ligger mitt emellan flera kända restauranger och matbutiker.

  Fenomenala Vanadislunden ligger tvärs över gatan för rekreation, annars tar det 4 minuter att gå till Hagaparken och dess natur, citykänsla med ett otroligt lugn. Det är ungefär lika långt till samtliga av Tekniska Högskolans, Rådmansgatans och Odenplans tunnelbanestationer (ca 6 minuter gångväg), 3 busshållsplatser ligger precis utanför dörren.

  Fastigheten har genomgått fasadrenovering, dörrbyte, tvättstugerenovering, trapphusmålning, hiss-service samt VVS/element-renovering under tiden jag bott här, så en lugn tid utlovas framöver där allt fungerar.

  KÖK:
  Goda förvaringsutrymmen för porslin, kryddor, kastruller och bestick. Diskmaskin, och kyl/frys är snyggt dolda av den designade kökslooken. Bänk- och väggskiva i mörkgrå marmor. Induktionshäll med boostfunktion och en dold utdragbar köksfläkt finns. Finns även yta att ha ett litet skåp eller hylla för estetikens skull. Ett förvånansvärt påkostat modernt, smart och snyggt kök som du sällan finner i sekelskifteslägenheter inom city.

  BADRUM:
  Rymligt badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare, smart anlagd duschkabin med vikbara dörrar. Handdukstork och gott med utrymme att få in ett stående tvättställ ifall du inte vill hänga upp i torkrummet en våning ovanför. Det finns dock tvättstuga med torkrum för större tvättdagar ifall maskinen inte räcker till. Snyggt vitt matt kakel på väggarna och en dusch där du kan växla mellan vattenfallsdusch och det vanliga frigjorda duschmunstycket. Både spegellampa och spotlights.

  VARDAGSRUM:
  Vardagsrummet har dubbla garderober med enskild belysning och har tack vore den höga takhöjden väldigt mycket förvaringsutrymme. Jag använder den ena som klädkammare/skåp och den andra som förvaring och städ. Golvet är en fint anlagd och helt ny fiskbensparkett som aldrig knarrar, elementet är nyservat och levererar god värme hela vinterhalvåret.

  Gott om vägguttag och bra cirkulerande ventilation. Ett vackert ljudisolerat sekelskiftesfönster ramar in mitten av rummet och ger rummet en fin karaktär, dess stora och djupa fönsterbräda i marmor är perfekt för att ha växter och böcker i. I taket finns en vacker takros och stuckatur runt hela rummet. Rullgardin mörklägger hela lägenheten i ett drag.

  HALL:
  Hall med kallt stengolv, underbart att komma in till efter en varm sommardag. Gott om upphängningsmöjligheter på de gamla sekelskifteskrokarna som finns kvar med plats för skor under. Både köket och hallen har spotlights.

  FÖRRÅD, TRAPPHUS:
  Förrådet är en våning ovanför på vinden, iom att lägenheten är högst upp så är det inget krångel alls att rusa upp för att kika efter något i förrådet. Eftersom tvättstugan är där uppe med så är det sällan kallt, murrigt och nedsläckt. Utan känns väldigt fräscht.
  En gammal charmig men välfungerande hiss finns och det verkar inte vara något problem alls för grannar med rullatorer att nyttja denna. Längst ner i trapphuset finns soprummet alldeles brevid postfacken, det är dvs väldigt lätt att sköta allt på samma gång. Det är knappt något spring alls i trapphuset och jag har upplevt grannarna som tysta och lugna.

  BYTE:
  Denna lägenhet är 28kvm och kostar ca 8294 kr i hyra, eftersom den är så smart planerad så har jag listat den som 30kvm och 8000 kr för att inte missa några potentiella byten. Är öppen för triangelbyten.

  Jag söker något större, gärna en speciell lägenhet, jag har tid att välja något som känns bra för mig. Min budget är 11500/mån. Kan uppvisa lönespecar som går i god för detta x4 per månad och har inga lån eller betalningsanmärkningar.

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Hyresvärd Akelius Fastigheter
 • Bredband COMHEM

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 1 rum / 30 m2
 • Max hyra 12 000 kr
 • Övriga preferenser Badkar, Öppen spis/kakelugn
 • Områden
  Stockholm

  Norrmalm / Gamla Stan, Kungsholmen / Essingeöarna, Vasastan, Östermalm, Östermalm / Gärdet / Djurgården, Södermalm, östra, Södermalm, västra / Gröndal, Södermalm, centrala

Antal annonsbesökare: 977
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Kungsholmen, Stockholm
8900 kr/mån
1 rum, 33 m², 6 tr
Södermalm, Stockholm
6500 kr/mån
1 rum, 39 m², 3 tr
Tyresö
8266 kr/mån
4 rum, 89 m², BV
Bandhagen
7308 kr/mån
2 rum, 64 m², 1 tr
Vill du synas här?