Bräcke, Göteborg

Eketrägatan 10B

 • Hyra 4 800 kr/mån
 • Storlek 1,5 rum / 42 m2
 • Våning Bottenvåning
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 774798
 • Beskrivning

  Jag önskar byta mitt förstahandskontrakt på min 1,5:a mot en 3:a eller 2:a i Göteborg och vill kolla av intresset för ett eventuellt lägenhetsbyte och på grund utav ökad i familjen. Förstahands mot förstahands. Nedan följer en beskrivning av min lägenhet:

  - På kontraktet står det 2:a men det sovrummet kan inte användas som sovrum för mig. så vi kan säga 1,5 på 43kvm i Kyrkbygget (Kyrkbyn)bara 12- 14 till Centralstation med spårvagn och buss, spårvagnshållplatsen heter " Eketrägatan " och busshållplatsen som är nära och 30 sekunder långt heter " Kyrkbytoget".

  Lägenheten är ljus och fräsch med kök och vardagsrum samt ett extra litet rum- på skissen står det sovrum men jag använder det som mitt ett litet köksrum där jag äter mat och arbetar.

  - Lägenheten är nyligen nyss nyss renoverade därav är lägenheten mycket välbehållen.
  - samtliga rum är vitmålade med genomgående brunljus parkett på golven.
  - en uteplats finns utanför entrén på solsidan och har en stor grillplatser med en jättefint grönt område där du kan sitta, sola eller grilla.

  -hyran 4800 bara.

  Lugn och ro trots att lägenheten är nära kyrkbygget, omgiven av shoppinggator och restauranger. Här är du verkligen nära till allt. Jag har alltid stormtrivts i denna med de snälla och goda grannar jag har och den fina miljön jag bor i.

  Tycker ni att detta kan vara av intresset eller har ni plan att byta din lägenhet? skicka mig i så falla ett meddelande så svarar jag gärna på frågor och skickar gärna bilder, men snälla kontakta inte mig om du är ej intresserad, oseriös eller inte har bestämt dig att flytta eller byta.

  Hälsningar
  Benjamin

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Om fastigheten

 • Hyresvärd Bostadsbolaget

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 3 rum / 60 m2
 • Max hyra 8 000 kr
 • Områden
  Västra Götaland (Göteborg)

  Askim / Hovås, Nordstaden / Vasastaden / Johanneberg, Örgryte / Johanneberg / Lorensberg, Linnéstaden / Guldheden / Masthugget, Majorna / Högsbo / Linnéstaden, Stampen / Olskroken / Kålltorp / Härlanda, Lundby / Eriksberg, Hisingen / Kyrkbyn / Eriksberg, Hisings backa, Hisings kärra, Västra Frölunda / Askim, Älvsborg / Västra Frölunda, Mölndal

Antal annonsbesökare: 405
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Kvarngärdet, Uppsala
7995 kr/mån
2 rum, 62 m², BV
Rönninge
6348 kr/mån
1 rum, 29 m², 1 tr
Varberg
7209 kr/mån
4 rum, 99 m², 4 tr
Rostorp, Malmö
4728 kr/mån
2 rum, 53 m², 3 tr
Vill du synas här?