Västra frölunda

Nymilsgatan 20

 • Hyra 9 150 kr/mån
 • Storlek 2 rum / 55 m2
 • Våning 4 tr
 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Annonsnr 775076
 • Faciliteter Balkong/terrass, Hiss
 • Beskrivning

  Ny och fräsch tvåa i det nybyggda området Flatås park. Lägenheten är välplanerad och i toppskick då den var klar för inflytt andra halvan av 2018. Det finns två balkonger 5-6 m² respektive 8-9 m², den lilla balkongen har morgonsol och den stora kvällssol.

  Lägenheter är fullt utrustad med tvättmaskin, torktumlare, microvågsugn och diskmaskin. Bra förvaringsmöjligheter i både badrummet och sovrummet. Samt ett källarförråd precis brevid hissen på bottenplan.

  Runt knuten har du några av Göteborgs allra finaste grönområden, Änggårdsbergen, Slottsskogen och Botaniska trädgården som du med lätthet når med cykel eller gång.

  Till och från Flatås är kommunikationerna goda, oavsett vilket sätt du vill färdas på. Med cykel tar du dig lätt på några minuter till Frölunda Torg och Linnégatan.

  För den som helst åker kollektivt ligger spårvagnshållplatsen Nymilsgatan bara några meter bort. Härifrån går 1an, 7an, 8an frekvent. Du når Linnéstan på ca 10 minuter. I den andra riktningen med spårvagnen når du Frölunda torg, med butiker och all tänkbar service, på bara några minuter. Det går även buss 84, 95 och 185an från Armlängdsgatan som ligger 400 meter bort.

  Finns tillgång till parkering på gatan utanför men även i parkeringsgaraget under huset där även cykelförrådet befinner sig.

  Snabbt och smidigt byte under maj månad är att föredra.
  Vill primärt byte mot en 1:a med balkong innanför tullarna då studier och jobb är beläget i stadskärnan men även andra alternativ är av intresse.

  Hyresvärden är Robert Dickssons Stiftelse och har ett inkomsttak för sina hyresgäster.
  "Din lön skall vara tillräcklig för att kunna betala hyran och övriga levnadsomkostnader men får inte överstiga 6,4 inkomst-basbelopp/år." - utdrag från deras hemsida.

  Detta innebär i praktiken följande:
  Inkomstbasbelopp år 2020 = 66 800 kr
  68 800 x 6,4 = 427 520 kronor
  Månadslön = 427 520 / 12 = 35 626

  För att få kunna ta över lägenheten får man inte tjäna mer än 35 626 kr BRUTTO per person när kontraktet skrivs. När man väl bor och har signat hyreskontrakt hos Robert Dicksson får man ens lön överstiga inkomsttaket utan att man måste lämna lägenheten.

  Finns det några frågor eller fundering är det bara att höra av sig. Jag är mån om att byta lägenheten snabbt och smidigt. Överlåtelse av möbler osv. kan vara aktuellt om båda parterna har intresse av det.

Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Önskad bostad

 • Bostadstyp Hyresrätt
 • Min rum/storlek 1 rum / 20 m2
 • Max hyra 6 000 kr
 • Områden
  Västra Götaland (Göteborg)

  Nordstaden / Vasastaden / Johanneberg, Örgryte / Johanneberg / Lorensberg, Linnéstaden / Guldheden / Masthugget, Majorna / Högsbo / Linnéstaden

Antal annonsbesökare: 386
Du måste vara inloggad och ha en aktiv annons för att kontakta andra annonsörer. Kom igång gratis

Annonstips

Centrala staden, Lund
4800 kr/mån
1 rum, 36 m², 3 tr
Linköpings universitet, Linköping
6500 kr/mån
1 rum, 30 m², 1 tr
Sigtuna
15583 kr/mån
4 rum, 86 m², BV
Lundby, Göteborg
4210 kr/mån
1 rum, 36 m², 1 tr
Vill du synas här?